MónTerrassa
Èxit del concert pels 40 anys de l’Agrupació Sardanista La Mola

Aquest dissabte passat, l’Agrupació Sardanista La Mola va celebrar el seu 40è aniversari al parc Pep Ventura de Matadepera. Des de l’organització asseguren que l’acte va resultar tot un èxit, tant per la qualitat musical que es va poder sentir com per l’assistència de públic. Van donar la benvinguda als assistents la regidora de Cultura de l’Ajuntament de Matadepera, Núria Garcia, i el president de l’Agrupació Sardanista La Mola, Joan Rios, tot recordant els 40 anys de la constitució de l’entitat i els 25 de la inauguració del parc Pep Ventura que amb les seves alzines van ser com un bressol d’acollida.

Concert pel 40è aniversari de l’Agrupació Sardanista La Mola | Cedida

El concert va comptar amb la participació de la Cobla Jovenívola de Sabadell i la soprano Ariadna Moraleda. “Va ser una exquisidesa sorprenent per la seva qualitat de veu i interpretació, i la cobla va estar excel·lent, com sempre” afirmen des de l’Agrupació. Durant l’audició es va estrenar la sardana La Mola de Matadepera, obra del compositor barceloní Jordi León, inspirada com a cant d’excursió a la Mola i la visió del seu encant des de Matadepera i que va ser acollida amb una forta ovació. També es van poder escoltar peces com “Ressons d’amunt i crits” de Tomàs Gil i Membrado; “Cançó d’amor i de guerra”, de Rafael Martínez i Valls; “És la Moreneta”, d’Antoni Carceller; o “Camí de la UNESCO”, d’Anna Abad.

També va destacar la figura de la presentadora, Núria Escudé, que va contribuir a fer el seguiment del concert amb les seves ben documentades explicacions de cada una de les peces interpretades que van ajudar a saber el què de cada una d’elles. “Tot va resultar exitós, a més que el dia va resultar d’un sol esplèndid, el públic va poder gaudir i testimoniar-ho amb els seus continuats aplaudiments”, subratllen des de l’Agrupació Sardanista La Mola.

Vista general del concert | Agrupació Sardanista La Mola

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa