MónTerrassa
La Diputació lliura el Pla de verificació d’activitats econòmiques
  • CA

La Diputació de Barcelona ha lliurat plans de verificació de les activitats econòmiques subjectes a comunicació i a declaració responsable a diversos ajuntaments de la demarcació. Aquests plans de verificació són comunicacions que certifiquen que els nous establiments oberts al municipi compleixen la normativa que els és aplicable un cop estan en funcionament a partir de criteris com la seva incidència ambiental o el risc d’incendis. Les dades per elaborar els plans s’obtenen de l’aplicació Gestor d’Informació d’Activitats (GIA) amb la qual es confecciona el cens d’activitats dels municipis.

Els ajuntaments als quals ha estat lliurada la verificació d’activitats són Folgueroles, Santa Eugènia de Berga, les Masies de Roda, Tona, Artés, Gaià, Castellterçol, Llinars del Vallès, Sant Iscle de Vallalta, Dosrius, Matadepera, Collbató, les Cabanyes, Sant Climent de Llobregat i el Papiol.

Els plans de verificació de les activitats subjectes a comunicació i a declaració responsable planifiquen les comprovacions dels establiments els titulars dels quals només han de presentar a l’Ajuntament una comunicació o una declaració responsable per poder-los obrir. Amb aquests règims d’intervenció administrativa, l’Ajuntament comprova que els establiments compleixen la normativa que els és aplicable un cop ja estan funcionant.

Aquests plans estableixen l’ordre de les activitats d’acord amb el qual es duran a terme les comprovacions en base a criteris objectius com són la seva incidència ambiental i el seu risc d’incendis.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa