MónTerrassa
Conveni per potenciar la música a l’escola Montcau-La Mola
  • CA
Escola Montcau-La Mola | Aj. Matadepera

!--akiadsense-->

L’Escola Montcau-La Mola ha posat en marxa un nou projecte de música, mitjançant un conveni signat amb el CEM Escola de Música i Conservatori Professional de Terrassa, que permetrà, per una banda, desenvolupar les competències dels infants i joves en l’àmbit musical i, per l’altra, crear l’escola de música i l’orquestra del centre.

Segons informa Matadepera.cat, l’acord va ser signat el mes de setembre passat per la directora pedagògica del Montcau-La Mola, Esther Riba, i Ramon Rius, director-fundador de l’escola CEM. Tots dos es van mostrar convençuts que l’aprenentatge de la música contribueix d’una forma important en el desenvolupament emocional i cognitiu dels alumnes.

Les classes, guiades i dirigides per professionals del CEM, es van iniciar fa uns dies a les instal·lacions del Montcau-La Mola i s’ofereixen, des de P4 d’educació infantil fins a 6è de primària, amb grups molt reduïts d’alumnes i un seguiment individualitzat. Els infants treballaran continguts i coneixements de la música adequats, seleccionats i preparats per cada franja d’edat, a través de matèries com el llenguatge musical, el cor i l’orquestra. A banda d’aquests continguts, els alumnes aprendran a tocar un primer instrument de vent o corda i tenen l’opció d’escollir-ne un segon, que pot ser piano o guitarra.

El projecte ja s’ha iniciat amb una vintena d’alumnes que fan classe dilluns, dimecres o divendres als migdies. Començant per les lliçons bàsiques de llenguatge musical, els nens i nenes aniran seguint el camí de la música en les diverses etapes del seu aprenentatge.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa