MónTerrassa
Baixa l’IBI a Matadepera
  • CA
El regidor d'Hisenda Albert Garcia
El regidor d’Hisenda Albert Garcia | Matadepera.cat

!--akiadsense-->

La Sala de Plens va acollir aquest passat dilluns 30 de novembre a la tarda un dels plens més rellevants de tot el calendari, el de l’aprovació de les ordenances fiscals pel proper any. El més destacat és que, un cop més, no només continua la congelació d’impostos, taxes i preus públics d’anys precedents per al 2018 sinó que també baixa l’Impost de Béns Immobles, l’IBI.

En la seva intervenció, el regidor d’economia i hisenda i noves tecnologies Albert Garcia Font va voler agrair l’esforç “de tots plegats, tan regidors com tècnics, per continuar gastant de manera intel·ligent” i va manifestar que “la situació financera de l’ajuntament és òptima per a poder anunciar una baixada d’impostos”.

En aquest sentit, l’impost més important, el dels béns immobles (que suposa prop d’un 40% dels ingressos municipals) i el que afecta al major nombre de ciutadans, baixa dues dècimes, de 0’50 a 0’48. Destacar també una bonificació per a les famílies nombroses on la quota per fill passa de 75 €uros a 85 €uros. La resta d’ordenances queden congelades.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa