Les Festes de Sant Sebastià de Matadepera tenen aquest dissabte un dels seus moments més esperats, la Baixada del Pi

PROGRAMA Dissabte 15 de gener
TROBADA PER BAIXAR EL PI I SOPAR
A 2/4 de 8 del vespre, al bosc de la Pedrera de l’Angelet (Al final del carrer Gaietà Vallès, a Can Prat)
Acabant el dia amb el mític sopar al bosc per preparar-se per a la baixada del pi, l’acte més esperat de totes les festes.
Es trobaran els focs encesos al llarg de la zona per preparar el sopar
Es prega a tothom que tingui especial cura de deixar l’espai natural net de deixalles

Tots els matadeperencs han guardat les ganes i nostàlgia, “que ens van deixar les restriccions de l’any passat sense poder baixar el pi fins a la plaça, per aquest any. L’esperada baixada
del pi per aquest 2022 comptarà també amb les mesures necessàries perquè aquest any poguem gaudir d’unes festes segures. Així doncs, fem una crida a respectar les mesures de seguretat vigents enfront de la Covid-19. Prepareu les ganes i la força per al 15 de gener!

Estem desitjant veure les espatlles dels matadeperencs i matadeperenques unides amb el mateix objectiu: arribar fins a la plaça! Un any més no deixem d’animar a totes les dones i els agraïm la gran participació que han anat demostrant els darrers anys.”

El pi el baixaran pels següents carrers: Gaietà Vallès, Sant Miquel, Jaume Español, plaça Sant Jordi, Sant Llorenç, Sant Joan, Ctra. de Terrassa, Sant Isidre i plaça de Cal Baldiró.

Per tal d’evitar danys a cotxes i motos es demana que no es deixein aparcats en els carrers del recorregut.

Quan el pi arribi a la plaça Sant Jordi, la Banda de Matadepera tocarà el Virolai.

La gent de La Granja, el Toni i la Mónica, obsequiaran als portadors del pi amb cervesa (fins a acabar existències).

La Banda de Matadepera acompanyada dels Grallers de Matadepera culminaran l’arribada del pi a la plaça amb la “Melodia del pi”, l’himne musical creat pel mestre Sergi Cuenca.

Nou comentari