MónTerrassa
Més aparcament de zona blava i nous punts de recàrrega a Matadepera
  • CA

Matadepera comptarà amb més aparcaments de zona blava i nous punts de recàrrega per a vehicles elèctrics. A partir de dilluns dia 22 d’agost, aprofitant que es torna a posar en funcionament la zona blava, s’incorporarà un nou espai: l’estacionament a tocar de l’Ajuntament. D’aquesta manera, es pretén facilitar les gestions que s’hi hagin de fer, així com també les consultes al CAP.

Segons informa el portal municipal Matadepera.cat, en total es crearan 14 noves places. Es tracta de les que estant actualment en blanc en bateria sota el CAP (reservant-se tres pel personal), així com les de darrera l’Ajuntament, al carrer Montserrat. Per tal de facilitar el pagament, es traslladarà el parquímetre actualment situat al carrer Joan Paloma que passarà a la zona de l’Ajuntament.

A més, les quatre places de zona blava ubicades al Joan Paloma, al costat de bombers, deixaran de ser-ho i es transformaran en una plaça per a motos (1 reservada a la policia i 2 per motos lliures), i tres places d’aparcament exclusiu per a vehicles autoritzats.

Nova zona blava d’aparcament rotatori a Matadepera | Matadepera.cat

Punts de recàrrega per a vehicle elèctric

D’altra banda, el punt de recàrrega de vehicles elèctrics del Passeig Àngel Guimerà, al costat del Casal de Cultura, ja està arreglat. El passat 23 de juny es va avariar un dels seus components i no ha estat fins aquest dijous que s’ha pogut tornar a instal·lar, pel que ja torna a estar en funcionament.

Però a més, la notícia segons recull Matadepera.cat, és que als propers mesos s’instal·laran dos punts més dobles de recàrrega de vehicles elèctrics: un que estarà situat al carrer Joan Paloma i un altre a l’aparcament d’hoquei, de manera que al poble hi haurà sis punts de recàrrega.

Al punt de recàrrega s’hi poden endollar dos vehicles alhora, amb una càrrega màxima de 22 kW per a cadascun. El punt de càrrega disposa d’un endoll connector tipus 2 Schuko i cada vehicle ha d’aportar els corresponents cables de connexió, segons les seves característiques. Per a la càrrega, cal que el vehicle estacioni a una de les dues places senyalitzades específicament i el temps màxim d’estacionament i recàrrega és de 2 hores. No es permet l’estacionament si no s’està realitzant una recàrrega. Per tal d’utilitzar el servei, cal que els usuaris es registrin a l’aplicació mòbil indicada a l’enllaç QR del punt de recàrrega, o bé, descarregant-se l’aplicació EVcharge (a Google Play o a l’App Store), amb la georeferència activada.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa