MónTerrassa
Anna Espí publica la novel·la “El telón del delirio”
  • CA

La matadeperenca d’adopció Anna Espí acaba de publicar la seva segona novel·la, El telón del delirio (Editorial Caligrama, 2022). La presentació oficial del llibre serà el pròxim dia 21 d’abril, a dos quarts de set de la tarda al bar La Revolta (carrer Volta, 5, de Terrassa). Es tracta d’una obra que explica la història de tres personatges “atrapats en una teranyina invisible de relacions i sentiments contradictoris, que s’obstinaran en ocultar el seu caos existencial per por veure’s refusats”, tal com diu l’autora a Matadepera.cat. “I encara que tot sembla perdut, una passió els uneix: el ball”. El telón del delirio s’afegeix a la segona obra de l’artista, El misterio de Cinnamon, publicada l’any 2014 (Lampedusa).

Espí (Terrassa, 1965) és escriptora i pintora. Diplomada com a Tècnica en Empreses i Activitats Turístiques, va treballar durant molts anys, i fins aquest 2021, com a coordinadora de prevenció de riscos laborals, però actualment està 100% dedicada a la seva carrera artística. Alumna del reconegut internacionalment aquarel·lista José Martínez Lozano, forma part del grup de pintors de l’entitat Els Amics de les Arts de Terrassa i ha mostrat les seves obres en nombroses exposicions, també en col·lectives.

Sinopsi del llibre (260 pàgines, dins del gènere novel·la romàntica): Escrita a ritme de tango i ballet, aquesta novel·la ressegueix la història de tres personatges sepultats sota les ruïnes del seu passat. Atrapats en una teranyina invisible de relacions i sentiments contradictoris, s’obstinaran a amagar el seu caos existencial per por de veure’ls refusats o ferits. Tres universos creatius, tres realitats distorsionades i una recerca incessant que els arrossegarà a un carreró sense sortida. I encara que tot sembla perdut, una idèntica passió aconseguirà fer-los avançar per la cornisa de la seva existència: el ball. Buenos Aires, Barcelona i Londres són els escenaris d’aquesta història amb un final inesperat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa