MónTerrassa
Així viu el confinament l’alcalde de Matadepera Nil López
Nil López és l'alcalde de Matadepera
Nil López és l’alcalde de Matadepera | Cedida

!--akiadsense-->

Nil López, alcalde de Matadepera i president del Consorci de Residus del Vallès Occidental, explica a Món Terrassa com viu aquests dies de confinament.

“Aquests dies de confinament han alterat la meva rutina diaria i això es tradueix en que com a alcalde he deixat de rebre visites i també s’ha suprimit tota l’agenda institucional d’actes. Val a dir que com tothom he modificat aquests horaris i ens hem adatpat a la situació. Com d’altres alcaldes passo el matí a la casa de la vila on treballem de forma distanciada unes quatre persones coordinant els serveis mínims. D’altra banda, passo la tarda confinat a casa.

La meva jornada a l’Ajuntament comença a les 8:00 del matí quan faig un repàs al correu i a la premsa. Seguidament faig dues reunions de caire diari per l’app Skype. Una de coordinació amb el grup CECOPAL (Centre de Coordinació Operativa Municipal) de l’Ajuntament conjuntament amb els caps de les àrees més afectades en la gestió del COVID-19. La segona reunió important diària és la que faig amb tot el personal del Consorci de Residus del Vallès Occidental. Setmanalment també fem una reunió virtual amb tots els portaveus de l’oposició per recollir propostes i compartir l’actualitat.

A la tarda però treballo des de casa compartint el despatx amb el meu pare, que també fa teletreball. El meu espai de diversió arriba diàriament les 18:30h, quan em conecto amb l’aplicació Zoom per a poder fer una classe de crossfit dirigida amb els altres companys i el coach. Finalment cap al vespre aprofito per a llegir, mantenir trucades amb els amics, veure alguna sèrie de Netflix i sopar amb la família”.

Nil López, en el despatx familiar
Nil López, en el despatx familiar | Cedida

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix