MónTerrassa
Actuació per millorar la seguretat a l’entorn de l’escola Torredemer

L’Ajuntament de Matadepera ha dut a terme una actuació per millorar la seguretat a l’entorn de l’escola Torredemer. Policia Local i alguns veïns del carrer Sant Ignasi havien advertit que la velocitat amb què els vehicles circulaven per aquest vial sobrepassava amb escreix el límit permès. La preocupació s’incrementava tenint en compte que es tracta d’una zona pròxima al centre educatiu i justament s’havia notat que aquest excés de velocitat tenia lloc, especialment, coincidint amb les entrades i sortides dels nens del col·legi.

És per aquest motiu que fa pocs dies, des de la brigada municipal s’han dut a terme unes actuacions de millora de la seguretat viària per tal de reduir la velocitat a l’entorn del carrer Sant Ignasi, concretament, en el tram corresponent entre el carrer Mateu Turu i l’avinguda de les Arenes. Aquestes obres han consistit en la construcció de diversos passos de vianants elevats als passos de zebra, amb la qual cosa s’obliga als vehicles a reduir la velocitat. També s’ha elevat la cruïlla del carrer Sant Antoni i Sant Ramon, amb la mateixa finalitat. Amb la nova senyalització queda remarcada la direcció per on vénen els vehicles, per alertar els vianants i millorar la seguretat vial.

Cruïlla un cop finalitzades les obres | Matadepera.cat

Visita telemàtica del Síndic

D’altra banda, dijous de la setmana passada, el Síndic de Greuges tenia previst un any més, venir al Casal de Cultura. Atès, però, que no es van rebre el nombre de peticions mínimes per al desplaçament de l’oficina al poble, l’entitat es va veure obligada a suspendre la visita presencial i fer-la a distància. Les persones ateses per trucada o videotrucada van presentar dues queixes i van fer dues consultes, amb problemàtiques relacionades amb consum, com telefonia, electricitat i aigua. El Síndic de Greuges està obert a qualsevol petició, que es pot fer arribar a través del telèfon gratuït: 900 124 124 o bé pel web: sindic.cat

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa