MónTerrassa
Fernández: “Fer dibuixos a gran escala m’ha obert un món nou i gratificant”
Treballant sobre tela i fusta | G.F.

Gerard Fernández Sanchis (Terrassa, 1983), altrament conegut artísticament com Gerardesign, és il·lustrador. Aquest egarenc amb un grau superior de disseny gràfic però, a més de pintar retrats, quadres a l’oli, aquarel·les o fer quadres d’art reciclats, s’ha especialitzat a pintar a gran escala. És a dir, construeix grans quadres o dibuixos en parets d’establiments, botigues, cases o entitats. Ja són desenes els locals que compten amb el seu art i ja té diversos projectes emparaulats com dona vida a una habitació per una nena o fer més atractiva la façana d’un bar.

Quan i com va començar a pintar establiments i parets?

Des de petit que ja dibuixava, de fet m’ho passava millor amb un paper i un llapis que no pas amb un scalextric o joguines del He-Man, per exemple. Però el primer cop que vaig pintar a gran format va ser l’any 2006, ara fa 10 anys, quan un amic va obrir una Erotic Store a la carretera Castellar i em va demanar que l’hi pintés un bosc al seu aparador. Quan m’ho va preguntar al principi em feia una mica de respecte, ja que mai havia fet dibuixos a gran escala, però amb el pas dels anys dono gràcies a aquella primera vegada perquè em va obrir a un món nou i on avui en dia és amb el que més gaudeix-ho.

Per què pintar parets? Com a il·lustrador creus que et pots sentir realitzat fent aquest tipus d’obres?

Com a il·lustrador em sento realitzat tant pintant una paret gran o un dibuix petit. Tant m’és si és una felicitació de Nadal, el que m’importa és el fet de dibuixar i pintar i no el format. Sigui gran o petit estàs plasmant el teu art i “hobby”, que és molt gratificant i divertit. Pinto parets perquè és amb el que tinc més reclam i la gent ja em coneix per això, però no tanco portes a res nou, crec que cada dia s’ha d’anar aprenent i coneixent coses noves.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa