MónTerrassa
Mútua i Món Terrassa coordinen estratègia digital
Natàlia Albà, directora corporativa de comunicació de Mútua, i Salvador Cot, president del Consell de Món Terrassa | Cristóbal Castro

!--akiadsense-->

Mútua Terrassa i Món Terrassa han arribat a un acord de col·laboració per a la planificació i distribució de continguts de l’entitat a través de les xarxes socials. Amb aquest objectiu, Mútua ampliarà la presència a diverses xarxes, oferint continguts actualitzats, tant referits a l’assessorament i la prevenció sanitària com orientats a difondre l’activitat corporativa de la principal entitat de serveis per als ciutadans de Terrassa i comarca. En aquest sentit, Mútua disposarà del suport i l’assessorament de la plataforma digital líder a la ciutat, gràcies a un volum de 20 mil seguidors a Facebook, als quals cal sumar els de les diverses xarxes socials, com Twitter o Instagram.

El conveni ha estat signat per Natàlia Albà, directora corporativa de comunicació de Mútua, i Salvador Cot, president del Consell de Món Terrassa, a la seu central de l’entitat terrassenca.

Nou comentari

Comparteix