MónTerrassa
Joan Rovira s’incorpora a Món Terrassa
  • CA
Joan Rovira | Món Terrassa

Món Terrassa amplia la secció d’Opinió amb un fitxatge de primera línia. Joan Rovira (Manresa, 1962) començarà a publicar, demà mateix, una columna setmanal en què analitzarà l’actualitat de Terrassa i comarca. Rovira és un periodista de llarga trajectòria, molt conegut pels lectors de la ciutat per la seva feina en diverses etapes a Diari de Terrassa, en especial una columna diària d’opinió que s’ha publicat, ininterrompudament, durant els últims dotze anys.

El periodista, en una entrada al seu blog, resumeix els canvis d’aquesta manera: “La història continuarà demà mateix, divendres, a les pàgines del diari digital ElMón.cat. Primer a l’edició de Terrassa, de la mà de Joan Manel Oller, Lluïsa Tarrida, Zaida Torregrosa… I el proper dimecres, a l’edició Catalunya, de la mà de Salvador Cot, de Nerea Rodríguez i de tot el seu equip, que està aixecant un projecte periodístic amb molt futur, per a un país nou que encara no sabem com serà, però que volem i necessitem que sigui nou”.

Joan Rovira també obre una etapa de col·laboració amb l’edició nacional d’El Món, igualment de periodicitat setmanal.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: NiTe a juny 09, 2017 | 18:19
    NiTe juny 09, 2017 | 18:19
    Primer voldria donar l'enhorabona al Joan, trobo que és un gran escriptor i periodista i l'animo a seguir en aquesta nova etapa. Només em pregunto si el canvi té a veure amb la propaganda que el Diari de Terrassa va començar a fer sobre la Cienciologia. Al menys temporalment he notat que han coincidit els fets: aquesta secta va aparèixer diverses i notòries vegades al diari, i en Joan tot seguit en va desaparèixer.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa