MónTerrassa
Una barraca perduda a tocar del Llac Petit
  • CA
Una barraca perduda a tocar del Llac Petit | Joan Manel Oller

!--akiadsense-->

Fer passejades pels boscos del rodal de Terrassa pot fer aparèixer algunes sorpreses. Al bell mig d’una massa ingent de vegetació podem trobar-hi, fins i tot, una gran barraca feta amb ferralla. Sembla que ara deshabitada, per la deixadesa en què roman, però amb xemeneia, espai a fora per les restes i deixalles i a tocar d’un rocam. El lloc: a tocar del sempre misteriós Llac Petit, un espai ple de llegendes.

La barraca es troba en un dels corriols que va des del camí que enllaça el Parc Audiovisual amb el de Can Roure, en la part més alta, i amb el Llac Petit i la font de La Bardissa. És un espai que comença força marcat, i amb un pas fàcil, fins i tot apte per a bicicletes si s’escau, però que de mica en mica es tanca i es converteix en un lloc gairebé inaccessible.

Una barraca perduda | Joan Manel Oller

!--akiadsense-->

Tanmateix, i amb unes quantes esgarrinxades, es pot anar passant. Fins que s’arriba a la barraca, que se situa a uns 300 metres en línia recta de l’embassament de Can Bogunyà. Arribar-hi és viure una petita aventura a poca distància d’una gran ciutat com Terrassa. Allà al mig es viu en un altre món.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa