MónTerrassa
Wok de fideus amb pollastre, verdures i gambes
  • CA
Fideus amb pollastre, verdures i gambes | Cedida

!--akiadsense-->

Els fideus xinesos es poden preparar de mil maneres diferents. Proposem un plat lleuger però amb molt sabor, de fideus amb pollastre, verdures i gambes, perquè gaudeixis a taula!

INGREDIENTS:

1 paquet fideus xinesos

6 gambes

150 grams de pit de pollastre

150 grams de sípia

1/2 porro

6 puntes d’espàrrec verd

1 ceba

2 bitxos

1 cullerada de salsa de soja

1 cullerada de salsa teriyaki

1 culleradeta de canyella en pols

1 culleradeta de Maizena

sal

pebre negre

oli d’oliva

aigua

Gambes | Cedida

!--akiadsense-->

PREPARACIÓ:

Picar la ceba a trossos grans, partiu les puntes d’espàrrec, i talleu el porro.

Fer les gambes al wok amb un raig d’oli ben calent perquè canvien de color, i reservar-les.

Tallar la sípia i el pollastre a trossos petits i salpebrar.

Amb el mateix oli de les gambes, saltar el pollastre, i reservar.

Fer el mateix amb la sípia, i afegir una mica de salsa de soja. Coure i reservar.

Pelar les gambes i reservar.

Al mateix oli de saltar els ingredients, saltar la verdura, i posar salsa teriyaki. Afegir una mica de canyella, i els bitxos.

En una olla, escalfar dos litres d’aigua. Quan bulli, apartar del foc i posar els fideus. Deixar-los reposar 4 minuts.

Dissoldre en un got d’aigua una cullerada de Maizena i afegir-ho a la barreja del wok.

Quan la sala estigui lligada, afegir els fideus.

Barrejar bé els ingredients, i servir calent.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa