!--akiadsense-->
Els fideus xinesos es poden preparar de mil maneres diferents. Proposem un plat lleuger però amb molt sabor, de fideus amb pollastre, verdures i gambes, perquè gaudeixis a taula!
INGREDIENTS:
1 paquet fideus xinesos
6 gambes
150 grams de pit de pollastre
150 grams de sípia
1/2 porro
6 puntes d’espàrrec verd
1 ceba
2 bitxos
1 cullerada de salsa de soja
1 cullerada de salsa teriyaki
1 culleradeta de canyella en pols
1 culleradeta de Maizena
sal
pebre negre
oli d’oliva
aigua
!--akiadsense-->
PREPARACIÓ:
Picar la ceba a trossos grans, partiu les puntes d’espàrrec, i talleu el porro.
Fer les gambes al wok amb un raig d’oli ben calent perquè canvien de color, i reservar-les.
Tallar la sípia i el pollastre a trossos petits i salpebrar.
Amb el mateix oli de les gambes, saltar el pollastre, i reservar.
Fer el mateix amb la sípia, i afegir una mica de salsa de soja. Coure i reservar.
Pelar les gambes i reservar.
Al mateix oli de saltar els ingredients, saltar la verdura, i posar salsa teriyaki. Afegir una mica de canyella, i els bitxos.
En una olla, escalfar dos litres d’aigua. Quan bulli, apartar del foc i posar els fideus. Deixar-los reposar 4 minuts.
Dissoldre en un got d’aigua una cullerada de Maizena i afegir-ho a la barreja del wok.
Quan la sala estigui lligada, afegir els fideus.
Barrejar bé els ingredients, i servir calent.