MónTerrassa
VÍDEO Imatges colpidores. Batalla campal a la Rasa amb ferits
  • CA

S’han fet virals uns imatges colpidores d’una batalla campal a la Rasa en plena matinada de Festa Major. La Secció sindical del SPL-CME de la policía municipal de Terrassa se n’ha fet ressó i ha fet moure un vídeo impactant on es veuen agressions de tot tipus. “Fa dos mesostiraven pedres a la policia i ara fan atracaments amb pistola elèctrica i crueltat extrema”, afirmen.

Món Terrassa ha pogut parlar amb Roció De la Orden Galán, cunyada d’un dels agredits, que afirma que ja ho han denunciat als Mossos d’Esquadra “i els hem fet arribar les imatges, arribarem fins on calgui, perquè això no es pot permetre”. Rocío relata que “el cunyat va sortir de la sala de festes a fumar una cigarreta, moment en el que va ser abordat per un grup de magrebins i li van demanar tot el que duia a sobre. En negar-se, va ser el moment en el que van atacar-lo amb les pistoles tàser i van començar a colpejar-lo, fins deixar-lo estés a terra”.

En alguns mitjans i xarxes es va parlar d’agressió homòfoba. Rocío diu que no té res a vaure, només que la paradeta dels grups LGTBI estava allà.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa