MónTerrassa
La Vegan Fest omple el centre de Terrassa de filosofia i cultura vegana
  • CA

El centre de Terrassa s’ha omplert de gentada aquest matí per assistir a la Vegan Fest Terrassa, la primera edició d’un festival vegà que vol promoure el veganisme com a filosofia de vida. La fira es troba en quatre punts diferents del centre de la ciutat: la Plaça del Progrés, on hi ha l’street food i el show cooking, el Raval de Montserrat, on s’hi troba el market, la Plaça Salvador Espriu, on s’hi realitzen activitats i tallers, i la Torre del Palau on es pot gaudir de xerrades d’experts en el veganisme, quatre punts que seguiràn acollint aquesta fira durant tot el dia. Anna Garcia, co-fundadora de la fira i vicepresidenta de l’Associació Vegana de Catalunya, ha declarat que la fira ha superat totes les seves expectatives.

“Tenim una resposta brutal de gent que està molt contenta” ha afirmat la co-fundarora, que ha vist com la fira s’ha convertit en tot un èxit i ha rebut una molt bona resposta de la ciutadania. “Part de l’èxit és degut a que l’organització treballa adequadament i tenim un bon control de l’aforament”, ha afegit. Les activitats que han reunit a més gent han estat el market, al Raval de Montserrat, i l’street food i el show cooking, a la Plaça del Progrés, on es podia comprar i provar tot tipus de menjar vegà.

Cartells amb indicacions de les paradetes i activitats de la Vegan Food | Laura Gómez

Així doncs, aquesta bona resposta ha estat tot una alegria pels comerços que participaven en la fira. És el cas de Delightcious Cake Shop Cafe, una botiga de pastissos personalitzats, cookies i altres pastes veganes, que avui es troben situats a la Plaça del Progrés. “És la primera fira a la que assistim, no sabíem com reaccionaria la gent i estem molt contents. “Hem tingut gent tot el matí i esperem no fer curt amb el menjar”, explica en Marcos, propietari del negoci. En la mateixa línia, Blanca Costa, encarregada de la paradeta de cervesa vegana a la Plaça del Progrés, també ha valorat positivament com s’ha desenvolupat el matí. Afirmen que no han pogut descansar i molta gent s’ha interessat per la producció de la seva cervesa. Cada cervesa dona visibilitat i suport a una causa ambiental, social o animal, és justament aquesta última causa per la que avui participen en aquesta fira.

La pastisseria Delightcious Cake Shop Cafe, avui a la Plaça del Progrés | Laura Gómez

Amb aquest èxit, Anna Garcia espera que aquesta fira obri els ulls i la ment a aquelles persones no veganes, i que amb les activitats, tallers i xerrades, la ciutadania pugui acostar-se i desenvolupar-se cap a una filosofia de vida vegana.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa