MónTerrassa
Un pas més per fer del Vapor Cortès una nova joia de Terrassa

El ple municipal de Terrassa del mes de setembre farà l’aprovació provisional de la Modificació puntual del Pla de Millora Urbana a l’àmbit del Vapor Cortès, un pas més per convertir aquest espai ara degradat en una joia urbanística de la ciutat. Cal recordar que se celebrarà divendres vinent 24 de setembre a partir de dos quarts de deu del matí, de manera presencial i a la sala d’actes, tot i que sense la presència de l’alcalde Jordi Ballart, que es manté al costat del seu fill Xito, al que li fan un tractament contra la leucèmia a l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona.

Visita al Vapor Cortès
Visita al Vapor Cortès

El Ple es podrà seguir en directe a través del canal YouTube municipal (https://www.youtube.com/user/ajterrassa) i es podrà escoltar en directe a la Ràdio Municipal de Terrassa (95.2 FM). L’aprovació provisional de la Modificació puntual del Pla de Millora Urbana a l’àmbit del Vapor Cortès (71.000 metres quadrats) )tindrà com a mínim el suport de l’equip de govern que formen Tot per Terrassa i Esquerra Republicana, després d’haver recollit algunes al·legacions que s’han presentat.

La segona tinent d’alcalde Lluïsa Melgares, ha remarcat que l’actuació significaran un abans i un després per la zona i pels carrers de Josep Trueta, Pare Llaurador, Frederic Soler i plaça del Doctor Zamenhof. Mai més tornarà a ser la mateixa i serà un pas de gegant per millorar la qualitat de vida de la ciutadania del barri de Ca n’Aurell i per la de tota la ciutat en general. La transformació integral portarà connexions de carrers, zones verdes, habitatges i equipaments diversos. L’àrea tindrà una nova vida. I també serà la seu d’una de les entitats que més treballa amb les persones amb discapacitats, la Fundació Prodis. La modificació del conveni amb l’Ajuntament fa que a més a més de la cessió d’una part de l’immoble s’aporti un milió d’euros per a l’adequació, repartits en 250.000 durant 4 anys. Isaac Albert, tinent d’alcalde, recorda que el Consistori té obertes negociacions amb la Diputació de Barcelona i amb la Generalitat perquè facin aportacions econòmiques i permetre que Prodis aconsegueixi els 4,3 milions necessaris.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Ricard Caralto a setembre 24, 2021 | 17:08
    Ricard Caralto setembre 24, 2021 | 17:08
    I la previsió de la construcció de tot un complex de viviendas, comerços, zones verdes devant dels jutjats de Terrassa inclosa, potser, una estació dels FGC. ? Com está el projecte.
  2. Icona del comentari de: Ricard a setembre 24, 2021 | 17:09
    Ricard setembre 24, 2021 | 17:09
    I la previsió de la construcció de tot un complex de viviendas, comerços, zones verdes devant dels jutjats de Terrassa inclosa, potser, una estació dels FGC. ? Com está el projecte.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa