La tradicional rapada solidaria “Posa’t al seu cap” torna el proper dilluns 27 de setembre al Raval de Montserrat per recaptar fons a favor de la investigació del càncer infantil. Aquesta nova edició, que porta per lema ‘Som herois i heroïnes’, tindrà lloc de les 16:30h fins a les 21:30h.

L’objectiu d’aquesta iniciativa, organitzada per la Policia Municipal de Terrassa, és sensibilitzar la ciutadania sobre el primer signe visible de la malaltia una vegada diagnosticada i ja en tractament, com és la pèrdua del cabell a causa de la químio o radioteràpia. A l’edició d’enguany, per tal que hi pugui participar més gent, aquells que ho prefereixin, enlloc de rapar-se podran col·laborar fent-se una trena o un recollit. El funcionament serà el mateix que en la resta d’edicions, amb una taquilla on es podran adquirir els tiquets i amb un donatiu de mínim 5 euros. Es comptarà amb la participació de 25 estilistes que tallaran el cabell o pentinaran a qui faci el donatiu.

Hi haurà les actuacions dels pallassos ‘Maldita Sea’, la màgia de prop del Mag Toni Muñoz, el grup Blacktucada i un espai perimetrat per als petits amb la presència de tres dinosaures de Divershow Fiesta. L’acte s’ha organitzat tenint en compte les mesures de seguretat per a contenir la Covid-19: l’espai serà perimetrat garantint la distància de seguretat d’1,5 metres i s’habilitaran dispensadors de gel hidroalcohòlic a l’accés i es realitzarà control d’aforaments, accessos i cues per evitar aglomeracions.

Cartell “Posa’t al seu cap” | Ajuntament de Terrassa

Leuco’s by Ingrid

La campanya d’enguany està orientada a donar suport i visibilitat a ‘Leuco’s by Ingrid’, un projecte que neix de mans de la Íngrid, pacient de l’Hospital Sant Joan de Déu a qui van diagnosticar leucèmia el juliol de 2018, i que va voler donar cara i ulls
als leucòcits, els glòbuls blancs tan significatius en aquesta malaltia, transformant-los en petites criatures de colors que porten per nom ‘Leuco’s’. Els seus ‘Leuco’s’ es podran trobar en l’espai de paradetes que hi haurà a l’atri de l’Ajuntament en companyia d’altres iniciatives solidaries a favor de la investigació del càncer infantil, com són Mua Solidaris, Pulseras Candela i Shurikan Star.

Calendari solidari

Addicionalment, paral·lelament a “Posa’t al seu cap”, la Policia Municipal de Terrassa també ha presentat un calendari solidari per recaptar fons per a la investigació del càncer infantil. El calendari, que aquest any es pot trobar en format de taula com per paret, i es pot adquirir a la Prefectura de Policia (Edifici Glòries) o en aquest enllaç.

Nou comentari