MónTerrassa
Torna “Posa’t al seu cap” per lluitar contra el càncer infantil

La tradicional rapada solidaria “Posa’t al seu cap” torna el proper dilluns 27 de setembre al Raval de Montserrat per recaptar fons a favor de la investigació del càncer infantil. Aquesta nova edició, que porta per lema ‘Som herois i heroïnes’, tindrà lloc de les 16:30h fins a les 21:30h.

L’objectiu d’aquesta iniciativa, organitzada per la Policia Municipal de Terrassa, és sensibilitzar la ciutadania sobre el primer signe visible de la malaltia una vegada diagnosticada i ja en tractament, com és la pèrdua del cabell a causa de la químio o radioteràpia. A l’edició d’enguany, per tal que hi pugui participar més gent, aquells que ho prefereixin, enlloc de rapar-se podran col·laborar fent-se una trena o un recollit. El funcionament serà el mateix que en la resta d’edicions, amb una taquilla on es podran adquirir els tiquets i amb un donatiu de mínim 5 euros. Es comptarà amb la participació de 25 estilistes que tallaran el cabell o pentinaran a qui faci el donatiu.

Hi haurà les actuacions dels pallassos ‘Maldita Sea’, la màgia de prop del Mag Toni Muñoz, el grup Blacktucada i un espai perimetrat per als petits amb la presència de tres dinosaures de Divershow Fiesta. L’acte s’ha organitzat tenint en compte les mesures de seguretat per a contenir la Covid-19: l’espai serà perimetrat garantint la distància de seguretat d’1,5 metres i s’habilitaran dispensadors de gel hidroalcohòlic a l’accés i es realitzarà control d’aforaments, accessos i cues per evitar aglomeracions.

Cartell “Posa’t al seu cap” | Ajuntament de Terrassa

Leuco’s by Ingrid

La campanya d’enguany està orientada a donar suport i visibilitat a ‘Leuco’s by Ingrid’, un projecte que neix de mans de la Íngrid, pacient de l’Hospital Sant Joan de Déu a qui van diagnosticar leucèmia el juliol de 2018, i que va voler donar cara i ulls
als leucòcits, els glòbuls blancs tan significatius en aquesta malaltia, transformant-los en petites criatures de colors que porten per nom ‘Leuco’s’. Els seus ‘Leuco’s’ es podran trobar en l’espai de paradetes que hi haurà a l’atri de l’Ajuntament en companyia d’altres iniciatives solidaries a favor de la investigació del càncer infantil, com són Mua Solidaris, Pulseras Candela i Shurikan Star.

Calendari solidari

Addicionalment, paral·lelament a “Posa’t al seu cap”, la Policia Municipal de Terrassa també ha presentat un calendari solidari per recaptar fons per a la investigació del càncer infantil. El calendari, que aquest any es pot trobar en format de taula com per paret, i es pot adquirir a la Prefectura de Policia (Edifici Glòries) o en aquest enllaç.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa