MónTerrassa
TMESA recapta 1.200 euros amb polseres contra el càncer infantil
  • CA
Toni Villar, Mertxe Muñoz, Elias Tapiolas (TMESA), Susana Zaguirre, Antoni Flores (Intendent Major) i Manuel Meléndez | TMESA

!--akiadsense-->

Transports Municipal d’EGARA (TMESA), empresa mixta participada pel grup AVANZA-ADO i l’Ajuntament de Terrassa, ha col·laborat en la recaptació de fons per ajudar a la construcció del “Pediatric Cancer Center Barcelona” que està duent a terme l’Hospital de Sant Joan de Déu per poder ofertar més llits, més atenció, més investigació, més laboratoris… pels nens i nenes amb càncer.

TMESA s’ha afegit a la iniciativa “Posa’t al seu cap” que s’ha realitzant des de la Policia Municipal de Terrassa. TMESA ha realitzat unes pulseres amb el lema “Posa’t al seu cap” acompanyat d’una icona d’un bus. Aquestes pulseres s’han venut a l’Oficina de Mobilitat de Terrassa, al personal intern de TMESA, familiars i amics a un preu de 3 €/unitat. Tota la recaptació (1.221,00 €) s’ha ingressat directament al compte de la iniciativa promoguda per la Policia Municipal i aquesta, a la vegada, anirà a l’Hospital Sant Joan de Déu per a la construcció del Pediàtric Càncer Center. Aquesta iniciativa va començar a realitzar-se a la primera quinzena de gener d’enguany, i s’han venut més de quatre-centes pulseres.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa