MónTerrassa
Terrassa farà complir amb el màxim rigor les mesures del govern espanyol

El Govern municipal ha analitzat les mesures adoptades pel govern d’Espanya, en la sessió extraordinària del Consell de Ministres celebrada aquest diumenge al matí. Cal recordar, en aquest sentit, que l’alcalde de Terrassa va enviar el dia 18 de març una carta al president del govern espanyol, Pedro Sánchez, demanant l’aplicació de mesures més restrictives a les empreses i activitats no bàsiques ni essencials, per tal de protegir els treballadors i treballadores, al mateix temps que garantir la continuïtat de les empreses.

Aquesta petició es va reiterar públicament uns dies després, quan el Govern municipal va tornar a sol·licitar de forma immediata el confinament de Catalunya com a solució més eficaç. Finalment, aquest diumenge el Govern espanyol ha pres un conjunt de mesures molt més dràstiques que les adoptades fins ara i que impliquen la paralització completa de l’activitat productiva i laboral als sectors no essencials.

El Govern municipal valora positivament que s’hagi pres aquesta decisió tan llargament esperada i expressa la seva voluntat de contribuir a que sigui el més eficaç possible, a través dels serveis municipals corresponents en cada cas. En aquest sentit, el Govern municipal intensificarà la difusió i comunicació d’aquestes mesures a tota la ciutadania de forma immediata i en els propers dies, així com donarà les instruccions per tal que es compleixin amb el màxim rigor les disposicions dictades en el marc de l’actual estat d’alarma.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa