MónTerrassa
TECNOEX amplia les seves instal·lacions amb la col·laboració de CEDEC
  • CA

L’empresa terrassenca TECNOEX, especialitzada en el disseny i fabricació de perfils plàstics per l’aplicació de perfils de qualsevol sector industrial, manté i consolida el seu creixement amb la col·laboració amb la consultoria CEDEC. L’empresa terrassenca amplia les seves instal·lacions i ha fet una reordenació dels seus mitjans productius.

Actualment, l’empresa compta amb una superfície d’un total de 4.500 m2 distribuïts en tres naus de producció, un taller de fabricació d’utensilis amb diverses línies d’extrusió, una nova línia per la fabricació de tubs de policarbonat, màquines de refrigeració, una sala blanca de neteja de perfils dirigits la industria farmacèutica i una nau com a magatzem general. Les principals games de productes de TECNOEX van des de la perfileria de porta-preus per supermercats, i tancaments a fabricats de gran complexitat en quant a formes i materials, i tenen l’objectiu d’oferir al client el producte que necessita.

TECNOEX es responsabilitza de tot el procés de producció, degut a un equip tècnic i humà amb experiència, amb l’objectiu de cobrir totes les necessitats del client, des de la concepció del perfil plàstic, el assessorament i disseny de les peces fins la producció i entrega finals en el termini acordat. L’empresa porta col·laborant amb la consultoria estratègica d’empreses CEDEC des de l’any 2012 en la millora de la seva gestió empresarial, desenvolupant projectes en l’àmbit operatiu, financer i estratègic. Aquest any, consolida encara la seva col·laboració amb aquesta.

CEDEC

L’empresa CEDEC es una consultoria estratègica d’empreses líder a Europa en gestió, direcció i organització per empreses familiars que té com objectiu dotar a les empreses dels sistemes d’organització que resultin més eficients, optimitzant els resultats empresarials i treballant cap a l’excel·lència empresarial. L’empresa treballa amb i per els empresaris amb l’objectiu d’implementar de manera efectiva una gestió professional i actualitzada a través de l’aplicació de tècniques i sistemes de treballs propis. Compta amb oficines a Madrid i Barcelona, però també es troba a França, Bèlgica, Luxemburg, Suïssa i Itàlia.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa