MónTerrassa
Teatre, contes i titelles pel Cicle Infantil i Juvenil al Districte Zero
  • CA

Torna el Cicle Infantil i Juvenil al Districte Zero, i ho fa amb propostes artístiques molt diverses. Des de teatre, contes, titelles o tallers musicals, el cicle d’enguany ofereix un gran ventall d’activitats per tots els infants i joves de totes les edats de Terrassa. Aquest cicle ha estat organitzat per diferents projectes del districte, que busquen oferir cultura de qualitat als més petits i petites de la ciutat, així com donar vida i donar conéixer aquesta zona del centre de la ciutat.

Les entrades es podran comprar anticipadament a la Llibreria Synusia, de dilluns a divendres de 10:00h a 13:30h i de 18:00h a 21:00h, i els dissabtes de 10:00h a 13:30h. Tot seguit es mostren les diferents propostes que les organitzacions han preparat pel cicle d’enguany.

Activitats:

LA VERITAT DE LES PRINCESES amb La Boia Teatre. 18 de desembre 2021 a les 18h a l’Ateneu Candela, a partir de 3 anys. El preu és de 5€ per persona. Aquesta és la història d’una princesa en vaga, cansada que tothom li expliqui com ha de ser una princesa com cal i decidida a explicar les veritats de les princeses. I és que… les princeses també es tiren pets! Un conta contes i posterior taller de titelles amb materials reciclats.

EL GUINYOL – ARTUR I BLANCAFLOR amb Pengim-Penjam Titelles. 8 de gener 2022 a les 17:30h, al Lab7’70 (Carrer Canonge Rodó, davant el núm 49), a partir de 3 anys. El preu és de 5€ per persona. Durant l’Edat Mitjana, els trobadors, joglars, titellaires… es movien per ciutats, viles i castells; actuant en places, pòrtics d’esglèsies, o als salons dels cortesans, contant els fets més rellevants desl últims temps, les proeses dels herois populars, etc. Bé en forma de romanço, «cantiga», narració…. Malgrat que avui ens trobem a l’era de la comunicació via satèl·lit, la distància entre les persones és més gran. «El Guinyol» es un intent de recuperar aquesta proximitat tot explicant una història de l’època.

LA NOSTRA CIUTAT de Thornton Wilder amb CapitanosTrup. 5 de febrer 2022 a les 18h, a El Vapor – Casa de la Música, a partir de 12 anys. El preu és de 5€ per persona. La vida dels habitants de la petita localitat nord-americana de Grover’s Corners transcorre com a qualsevol altre lloc del món: neixen, creixen, s’enamoren, es casen i moren. L’aparent senzillesa de la seva existència es converteix en un cant als petits esdeveniments quotidians i en una colpidora reflexió sobre la consciència de viure.

TANTES DITES, TANTES RIMES I MOLT MÉS amb Crisspeta i Editorial Yekibud. 12 de març 2022 a les 18h a l’Ateneu Candela – Synusia a partir de 7 anys. El preu és de 5€ per persona. En aquests poemes, que són per a nens de totes les edats, les protagonistes són les frases fetes que diàriament utilitzem en la nostra vida quotidiana. I amb tals frases es creen poemes plens d’humor, de jocs de paraules, rima, doble sentit … Les il·lustracions que acompanyen cada poema ho fan de tal manera que es fonen amb els versos perquè dibuix i text formin un tot.

EL NEN I EL MÓN amb Rita&Luca Films. 26 de març 2022 a les 18h a El Vapor – Casa de la Música, a partir de 7 anys. Un nen petit viu amb la seva família en una idíl·lica zona rural del Brasil, fins que el seu pare ha de marxar a treballar a la ciutat. El nen decideix emprendre un viatge per trobar-lo, una aventura apassionant que el portarà a descobrir un altre món controlat per la tecnologia, les màquines i els mitjans de comunicació. Una realitat que el nen contemplarà amb els seus ulls d’infant, intentant sobreviure sempre de la manera més juganera i innocent. Pel·lícula d’animació per a tota la família, nominada als Oscar 2016.

TALLER D’UKELELE PER A FAMÍLIES amb Salva Rey i Sonia Jiménez. 9 d’abril 2022 a les 18h a El Vapor – Casa de la Música, a partir de 7 anys. En Salva Rey, autor del manual “Ukelelala, aprende a tocar el ukelele en familia” ens presenta ara un nou mètode per als més petits de la família. Aquest mètode ha estat desenvolupat juntament amb l’educadora musical Sonia Jiménez. Tots dos ens presentaran el llibre que han escrit plegats i ens faran una classe d’ukulele en família molt i molt especial. Cal recordar que aal dur ukelele. Si no en teniu es podran llogar per 5€ i quedar-se’l al final de la classe amb un 10% de descompte i rembolsament dels 5€, ja que la marca col·laboradora és de Terrassa.

TALLER DE PINTURA amb Ana Madrid. 7 de maig 2022 a les 18h a El Corralito, a partir de 12 anys. El preu és de 10€ per persona. Ana Madrid artista multidisciplinar nascuda a Granada l’any 1991. Després de cursar la llicenciatura en Belles arts a la seva ciutat natal, decideix traslladar-se a Londres on viu durant dos anys. Amb residència actual a Barcelona des del 2017, ha treballat impartint tallers de pintura i desenvolupant diferents projectes artístics personals a la ciutat. La seva obra es basa principalment en l’estudi de la figura humana i la simbologia associada a la representació clàssica figurativa, dotant la seva obra d’un caràcter narratiu.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa