MónTerrassa
Tanca el gimnàs Star’s Gym Padel Club de Terrassa

El gimnàs Star’s Gym Padel Club del Parc Vallès de Terrassa ha anunciat el seu tancament definitiu. El club va difondre ahir la notícia a través d’un correu electrònic enviat als socis i sòcies, on s’explica que no poden suportar econòmicament la viabilitat del gimnàs. L’envestida de la pandèmia va portar el club al límit, i malgrat haver fet tot el possible per evitar-ho, els hi resulta impossible seguir endavant. L’últim dia que el gimnàs romandrà obert al públic serà el pròxim dijous 30 de setembre.

Segons un soci del gimnàs ha comunicat a Món Terrassa, els treballadors del club han declarat que la propietat ha imposat unes condicions inhumanes i molt per sobre del mercat peque aquest negoci segueixi obert. El club, que compta amb més de 1.000 socis i sòcies, ha agraït la lleialtat i confiança d’aquests per haver fet del gimnàs “un lloc increïble tant a nivell esportiu com social” i els encoratja a seguir actius esportivament.

En assabentar-se del tancament, els socis i sòcies del gimnàs han creat una recol·lecta de firmes a la plataforma change.org amb l’objectiu d’evitar el cessament d’activitats del centre esportiu. La petició es pot visitar en aquest enllaç.

Classe esportiva del gimnàs | Star’s Gym Padel Club

La carta que el gimnàs ha enviat els socis i la qual ha tingut accés Món Terrassa és la següent:

Apreciades amigues i amics,

Ens posem en contacte amb vosaltres per tal de comunicar-vos que, havent fet tot el que era a les nostres mans per evitar-ho, ha estat del tot impossible fer-ho i el proper dijous 30 de setembre Star’s Gym Padel Club cessarà la seva activitat. Així doncs, aquest dia serà el darrer que el Club romandrà obert. Des de començaments de l’any 2020 hem viscut i patit l’envestida d’una pandèmia, desconeguda del tot per la gent de la nostra època, que va dur als límits, entre d’altres, economies particulars, de comerços i d’empreses. Conseqüència de tot plegat, ens ha fet molt difícil haver pogut sobreviure i suportar econòmicament la viabilitat d’Star’s al llarg d’aquest temps, però arribat el moment actual, resulta impossible seguir en endavant.

A contracor, i amb molta tristesa, us ho hem de posar en coneixement vostre, no sense agrair-vos immensament la vostra confiança amb nosaltres. Agraïment a tothom que al llarg dels anys heu format i fet d’Star’s un lloc increïble tant a nivell esportiu com social, però agraïment molt sincer i especial a vosaltres qui, ja fos durant o després dels efectes més devastadors amb el nostre sector de l’esport de la citada pandèmia, us heu mantingut actius i lleials al nostre club. El cop dels efectes del tancament va ser molt greu, les etapes de retorn a l’activitat amb les mesures al respecte van ser difícils i la davallada de socis fou una estocada mortal que, el retorn percentual de socis des de llavors fins avui en dia, ha dut a haver de prendre aquesta decisió als accionistes – propietaris d’Star’s. Reiterant el nostre agraïment per sempre més, envaïts per la tristesa i encoratjant-vos a seguir actius esportivament en bé de la vostra salut física i mental, tot l’equip humà d’Star’s Gym Padel Club.

Les instal·lacions de les pistes de pàdel del gimnàs | Star’s Gym Padel Club

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Silvia a setembre 23, 2021 | 20:04
    Silvia setembre 23, 2021 | 20:04
    Para mí el mejor gimnasio de Terrassa, por precio, por ubicación, por instalaciones, por su personal. Facilidad para aparcar, ludoteca y clases para los peques, piscina y solárium, y su personal es como una gran familia .

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa