MónTerrassa
Surt a la venda “Triple 7”, el nou joc de la sèrie Loto Ràpid
  • CA
Loteria de Catalunya ha començat la distribució de “Triple 7”, una nova sèrie de Loto Ràpid que a partir d’aquest dimecres, 6 de juny, es podrà comprar en qualsevol dels 2.100 punts de venda que comercialitzen els productes de Loteria de Catalunya, principalment estancs, quioscos, llibreries i bars. També pot jugar-se on-line a través del web www.loteriadecatalunya.cat i des de l’aplicació del mòbil.

La mecànica de joc és molt senzilla: consisteix a rascar l’àrea presortejada i, si trobes el número 7 en qualsevol fila, guanyes el premi corresponent. Si trobes dos 7 en la mateixa fila, dobles el premi. Si trobes tres 7 en la mateixa fila, tripliques el premi.

“Triple 7” té un preu de 2 euros i es poden guanyar fins a 21.000 euros de premi. La resta de jocs de la sèrie són Pluja de diners, Gol, Pòquer, Barça, Sort, Diana, Diamant, Fruita amb Premi, El Gat Afortunat, Creu i Ratlla i Dolça Sort. La Loto Ràpid són jocs de loteria instantània que es caracteritzen per la seva facilitat i per l’obtenció de resultats immediats.

Loteria de Catalunya, també on-line

Quatre són els productes de Loteria de Catalunya que poden jugar-se a través del web www.loteriadecatalunya.cat i també des de l’aplicació. A més dels jocs instantanis de la Loto Ràpid, també estan disponibles el Trio, la Lotto 6/49 i La Grossa, amb sortejos per Cap d’Any i per Sant Jordi. Poden jugar on-line tots els ciutadans que tinguin domiciliat el seu compte corrent a Catalunya.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa