MónTerrassa
Jorge Javier, preocupat per ‘Supervivientes’: “Demanaran la meva dimissió”
  • CA

Aquest dijous s’estrena una nova edició de Supervivientes, el reality estrella de Telecinco en el que confien cegament. La temporada està sent un desastre pel que fa a audiències, així que confien haver encertat amb el càsting i poder cridar l’atenció dels teleespectadors. El presentador tornarà a ser Jorge Javier Vázquez, en qui dipositen les seves esperances. És habitual que part del públic el critiqui per la seva actuació al capdavant de l’espai, uns comentaris negatius als que ja està acostumat i així ho ha demostrat en la seva columna de Lecturas d’avui.

Se sincera en un text escrit des del Carib, el destí que ha escollit per a aquestes vacances de Setmana Santa. El de Badalona explica què sent pocs dies abans d’estrenar el programa: “Aquesta nit torno a Espanya amb l’estómac inquiet. Fa temps que no ploro i aquí he començat a emocionar-me mentre escoltava algunes cançons. Serà que la vida vol prendre’s un cafè amb mi? Potser a l’avió de tornada em toca un hoste simpàtic que em fa ullets i que té ganes d’iniciar una aventura primaveral amb tendència a continuar en el temps. Torno a Espanya tontorrón“.

No ha volgut ocultar la seva preocupació: “Sé que aquest estat de ximpleria agradable desapareixerà d’aquí a molt poc, quan comencem Supervivientes. Trigaré molt en fer-la grossa, aquesta vegada? M’enfadaré a la primera gala o m’esperaré fins a la segona? En quin moment demanaran la meva dimissió? Són preguntes que em faig abans d’agafar un avió mentre sento el soroll d’un mar que aviat serà per a la meva memòria”.

Jorge Javier promociona 'Supervivientes' - Telecinco
Jorge Javier Vázquez promociona Supervivientes | Telecinco

El càsting d’aquesta edició té alguns noms realment potents, com és el cas de Kiko Matamoros, Anabel Pantoja, Juan Muñoz de Cruz y Raya o Ignacio de Borbó, un dels cosins de Felip VI. La cadena creu que poden cridar l’atenció i fer unes xifres d’audiència que els ajudin a remuntar una mica per respirar més alleugerits.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa