MónTerrassa
VÍDEO Spinning Day omple de ritme i música la plaça Vella
  • CA

L’Spinning Day solidari del Gimnàs Squash 4 de Terrassa ha estat un èxit una vegada més. Els diners es destinen en la seva integritat a l’associació Sanfilippo Barcelona. La plaça Vella s’ha omplert de ritme i de música aquest dissabte.

En aquesta iniciativa solidària hi han participat instructors de Màlaga, Marbella, Madrid, Itàlia, Budapest, Veneçuela i d’arreu de Catalunya. La jornada té com a objectiu recaptar fons per a la investigació i cura de la síndrome degenerativa infantil.

Els infants afectats per la síndrome de Sanfilippo neixen aparentment normals fins als 2-5 anys d’edat. La manca d’un enzim (proteïna) en el seu organisme fa que el seu cos no degradi cadenes llargues de molècules de sucre, acumulant-les en els lisosomes. Aquestes substàncies s’acumulen en el seu cervell, tornant-se tòxiques i fent malbé perogressivament totes les cèl·lules fins a matar-les. Això provoca, entre altres múltiples efectes, un sever deteriorament motriu i mental, provocant una mort prematura, entre els 15 i els 20 anys d’edat. Es calcula que la síndrome de Sanfilippo serà diagnosticada en un de cada 70.000 naixements.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa