Sònia Rojas, del CN Terrassa, campiona de la Marnaton eDreams en aigües obertes

Sònia Rojas, nedadora del Club Natació Terrassa (CNT), va guanyar la competició Marnaton eDreams de natació en aigües obertes que va celebrar-se dissabte 18 de setembre a Cadaqués. La prova consistia en nadar des de Port Lligat fins a la Platja Gran de Cadaqués, un recorregut d’un total de 4,5 quilòmetres. La nedadora va vèncer aquesta distància aturant el crono en 1h08’14”, posicionant-se així en el primer lloc i proclamant-se campiona. Rojas va superar Berta Gelabert, segona amb 1h10’42”, i Margareta Maunsbach, tercera amb 1h13’11”.

El club va comptar amb dos representants més en aquesta distància: Eugenio Schillaci, que va ser 17è i tercer de la categoria +30 amb 1h12’13”, i Rafael Busom, que ocupar la 57a posició amb 1h25’08”.

Foto de grup del CNT durant les proves | CNT

A més, el club va comptar amb vuit representants més en la competició. En la prova de 6,5 quilòmetres, Mario Guillén va classificar-se sisè de la general i primer de la categoria +30 amb un temps d’1h27’26”, Joaquim Lloberas va ocupar el 27è lloc amb 1h33’50”, Josep Llàtzer Pérez va acabar en 43a posició amb 1h40’56”, Josep Escudé va finalitzar en la plaça 100 amb 1h49’13” i Jonathan Ortiz va classificar-se en el lloc 207 amb 2h02’54”. En l’apartat femení, Anna Serra va ser quarta i segona de la categoria +20 amb una marca d’1h33’47”. Finalment, en la prova de 2,5 quilòmetres, Enric Lupiáñez Garcia va ser novè amb 34’56” i Enrique Lupiáñez Rivas va ocupar el 27è lloc amb 42’42”.