MónTerrassa
Sis còctels amb ginebra que et faran oblidar el gintònic

!--akiadsense-->

La ginebra és una beguda alcohòlica que pels seus aromes cítrics, botànics i florals combina perfectament i és adequada per les estacions més caloroses. Ja fa uns anys que el gintònic va reviure i s’ha convertit en un dels combinats per excel·lència, gràcies a la diversitat de combinacions que es poden obtenir amb diferents ginebres i tòniques. Et proposem uns còctels amb ginebra que et faran oblidar la febre dels gintònics.

1.Negroni

El còctel que et transportarà a la Itàlia dels anys 20. La preparació es fa directament al got on es servirà, amb glaçons de gel, no s’utilitza mai el gel picat. A 30 ml de ginebra se li afegeixen 15 ml de Campari, 15 ml d’Aperol i 20 ml de vermut vermell. Afegeix pell de taronja i llest.

2. Gimlet

Un clàssic ben cítric. A 60 ml de ginebra molt perfumada, com Gin Mare, se li afegeix 15 ml de suc de llima i 10 ml de xarop de sucre. Decora la copa amb llima.

3. French 75

Un còctel fàcil de fer i ideal per als brindis. Només cal omplir la meitat d’una copa amb ginebra, un quart amb suc de llimona i acabar d’omplir amb cava.

4.Gin Mule

Tan refrescant que et sorprendrà. En una coctelera afegeix un grapat de fulles de menta amb el suc de llima i pica-ho lleugerament. Després afegeix una ginebra ben destil·lada i agita durant 10 segons. Serveix-ho en un got alt ple de gel i afegeix el Ginger ale per després adornar-ho amb llima.

5. Gin Martini

Tan fàcil com el seu nom indica. En una coctelera amb gel afegeix 50 ml d’una ginebra fresca i 10 ml de vermut blanc sec. Serveix en got de martini.

6. Limoncello Gin

Mescla 30 ml de ginebra amb 30 ml de limoncello i omple la resta de la copa amb aigua amb gas. Si vols hi pots afegir suc de llimona per fer-ho més cítric. Servir en un got alt amb molt de gel.

Nou comentari

Comparteix