MónTerrassa
Sergi Cebrián es proclama subcampió del món de tir amb arc
  • CA
Sergi Cebrián, en el campionat del món de tir amb arc | S.C.

!--akiadsense-->

Del 29 de març a l’1 d’abril, s’ha disputat a Brasov (Romania) el campionat del Món Indoor de tir amb arc (WIAC), amb uns 400 arquers d’arreu del planeta, entre ells, Sergi Cebrián del Club Arquers Terrassa. Com a equips nacionals amb més representació, han destacat, Sud Africà, Àustria, Itàlia o Finlàndia entre d’altres, però sobretot Romania amb més de 30 arquers. Espanya, va aportar 4 arquers al Mundial. El mundial, es va disputar en un Resort, situat a 1265m d’altitud a la zona de Transilvània a uns 10 km del Famós castell de Bran (el castell del comte Dràcula).

En un principi, Cebrián no tenia planificat participar en aquest campionat atesa la densitat del calendari i el fet que sigui un arquer especialitzat en recorregut, però la medalla de plata del passat europeu, i la recent renovació del patrocini amb l’empresa de so i llums terrassenca Discmusic, juntament amb la col·laboració del Club Arquers Terrassa, va esperonar-lo a prendre part en la competició.

En la primera jornada de la competició, es va disputar el primer Round (dos sèries de 6 tandes de 5 fletxes cada una sobre un mateix objectiu). Cebrián va iniciar el round amb el primer ple del campionat, (25 de 25), fet que el va omplir de confiança, finalitzant la jornada amb 277 punts igualant el Rècord d’Espanya que ostenta el mateix Egarenc, i situant-lo en tercera posició general a 2 punts del Itàlia Giovanni Genova. Cal destacar que el primer classificat, el finès Timo Leskinen, va finalitzar la jornada amb 290 sobre 300 fet que l’atorgava el rècord mundial.

La segona jornada, amb les línies de tir configurades per rànquing, es va disputar el Flint (2 sèries de 7 tandes de 4 fletxes cadascuna, disparades a dianes situades a diferents distàncies entre 6 i 28 metres). Aquesta modalitat, en un principi, havia d’afavorir a l’egarenc, ja que és un format de competició realment molt similar a la seva especialitat, i així va ser. Cebrián i Leskinen, van començar un frec a frec molt emocionant on Leskinen agafava avantatge a les distàncies curtes i Cebrián la recuperava a les llargues, al final però el finès es va tornar a imposar registrant el segon record del món de la competició. Tot i així, Cebrian va marcar un nou record Espanyol amb 255 punts 7 per sobre de l’italià Genova, que va cedir la segona posició de la general a l’egarenc.

Cebrián va quedar segon al campionat del món | S.C.

!--akiadsense-->

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Sí senyor!! a abril 03, 2017 | 13:12
    Sí senyor!! abril 03, 2017 | 13:12
    Enhorabona Sergi !!

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa