MónTerrassa
La salut i la nutrició donen el tret de sortida al Fòrum de l’Esport a Terrassa

El Fòrum de l’Esport va arrencar ahir a l’Hotel Don Cándido de Terrassa amb una jornada que convidava a reflexionar sobre la importància de la salut i de la nutrició. Miguel Ángel Moreno, regidor d’esports a l’Ajuntament de Terrassa va donar la benvinguda ahir al vespre a les persones participants a la jornada inaugural d’aquest Fòrum, que té lloc els dies 24, 25 i 26 de setembre com a activitat central de Terrassa Ciutat Europea de l’Esport.

La jornada inaugural va comptar amb les ponències del psiconeuroimmunòleg i divulgador científic Xevi Verdaguer i de la metgessa especialista en Medicina d’Educació Física i Esport per la Universitat de Barcelona, Maria Antonia Lizarraga, que van exposar la importància d’una bona salut i una bona nutrició en el món esportiu.

Xavi Verdaguer durant la seva intervenció ahir al vespre | Ajuntament de Terrassa

El Fòrum de l’Esport a Terrassa comptarà amb una desena de xerrades i taules rodones que giraran al voltant de diferents temàtiques relacionades amb el món de l’esport: la relació entre esport i salut, l’increment i l’expansió de l’esport femení durant els darrers anys, el pes i la importància de l’olimpisme a la nostra ciutat, el paper que juguen les famílies per als i les joves esportistes, el màrqueting o l’alimentació. Aquestes xerrades tindran lloc al llarg del cap de setmana a l’Hotel don Càndido i aniran a càrrec d’esportistes, tècnics i experts de renom internacional, com la futbolista Jennifer Hermoso, el campió olímpic del món en waterpolo Pedro García, o l’alpinista Núria Picas.

Maria Antònia Lizarraga durant la seva intervenció a la jornada inaugural | Ajuntament de Terrassa

Terrassa Ciutat Europea de l’Esport 2021

Terrassa va ser oficialment nomenada com a Ciutat Europea de l’Esport 2021 per l’Associació de Capitals i Ciutats Europees de l’Esport (ACES Europe). ACES Europe va destacar que Terrassa és un molt bon exemple de l’esport per a tothom com a instrument de salut, integració, educació i respecte que són, precisament, els principals objectius de l’Associació. Alhora va destacar la política esportiva municipal a nivell d’equipaments, programes i activitats.

Comentaris

  1. Icona del comentari de: AlfredsoT a octubre 24, 2021 | 21:47
    AlfredsoT octubre 24, 2021 | 21:47
    I've been looking for a ready-made keto meal plan for a month, so I don't have to calculate calories by myself and don't have to invent a suitable recipe out of a huge number of products. This one is easy and simple - a one-month ready-made plan! Perfect menu, everyone will love it. And most importantly - you can download it for free right now: http://ketomybrain.com/

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa