MónTerrassa
Un recorregut teatral multidisciplinari per redescobrir Vallparadís
  • CA

Acabades d’aterrar d’Argentina, les artistes Julieta Koop i Danae Cisneros, sumant-s’hi Emilia Dulom i Rocío Jesús, ofereixen una peça multidisciplinar amb un recorregut teatral amb auriculars per redescobrir el Parc de Vallparadís: “Vivir en una casa prendida fuego“. La productora artística terrassenca L’Embarral és l’encarregada d’acollir aquesta obre de recorregut a l’aire lliure, que tindrà lloc el proper 12 de març a les 17:00h i a les 18:30h.

“Vivir en una casa prendida fuego” és una obra amb essència teatral i de caràcter multidisciplinari, on el públic recorre i redescobreix el parc trobant escenes com si fossin estacions, al mateix temps que escolta un relat amb auriculars. Es tracta d’una experiència performàtica sonora, que combina l’actuació de quatre actrius amb un text narratiu també interpretat per elles. “Una fotografia feta per la persona estimada i un viatge a Madrid són la porta d’entrada cap a allò inconfessable de l’enllaç amorós: tot el que penso i no dic, tot el que em pregunto sobre l’altre i no ho sé. El que és irrefrenable com una manera de viure l’amor: el desbordament, la insatisfacció constant, la infatuació. L’amor a la distància i la professió. El desig”, exposen des de la productora terrassenca.

L’Embarral acull “Vivir en una casa prendida fuego” per redescobrir Vallparadís | L’Embarral

A punt per una gira internacional

L’obra va néixer l’any 2020, al parc Saavedra de Buenos Aires. L’any 2021 van realitzar una temporada de nou mesos de funcions, “amb una resposta entusiasta per part del públic”, afirmen en un comunicat. Aquell mateix any va ser seleccionada per participar a la BIENAL de Arte Joven de Buenos Aires, i va ser escollida com una de les deu millors obres de teatre del 2021 pel diari La Nación. Aquest 2022 ha estat seleccionada per participar al Festival Internacional de la capital d’Argentina, però actualment es troba de gira per l’Estat espanyol abans de projectar-la cap a altres ciutats del món.

L’Embarral acull “Vivir en una casa prendida fuego” per redescobrir Vallparadís | L’Embarral

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa