MónTerrassa
Rajoy afirma que ara sí el IV Cinturó funcionarà el 2019
  • CA
Profunditat del túnel de la B-40 en el tram Abrera-Terrassa | Cecot

!--akiadsense-->

L’executiu espanyol acabarà la B-40, el Quart Cinturó, entre Olesa de Montserrat i Viladecavalls, que inclourà un túnel. Així va anunciar-ho ahir a Barcelona el president del govern, Mariano Rajoy. El ministre de Foment Iñigo de la Serna ha fet una llista després de totes les inversions que es preveuen en carreteres a Catalunya. El IV Cinturó ha d’entrar en funcionament el 2019 i s’acabarà l’enllaç de l’A-2 i l’AP-7, que suposarà un estalvi de més de 12 quilòmetres i que facilitarà la sortida del Vallès Occidental cap a les comarques de costa i cap a les interiors.

Fa onze anys que van començar les obres de la B-40 entre Olesa/Abrera i Terrassa. Després d’uns inicis on s’anava prou ràpid i la posterior posada en marxa del tram que fa de ronda de la capital egarenca, tot es va aturar, per la crisi económica i per la manca de voluntat del govern espanyol. Les queixes ciutadanes, dels agents econòmics i socials i de la majoria dels partits no van servir per a res. Els enllaços de Viladecavalls i el túnel que falta per acabar la connexió entre la comarca de Terrassa i el Vallès Occidental s’han convertit en la particular obra de la Seu dels vallesans.

El conseller de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat, l’egarenc Josep Rull afima en declaracions a Món Terrassa sobre les dues infraestructures: “ja veurem què passa. Sobre el nus de la A-2 i l’AP-7 sóc molt escèptic”

Comentaris

  1. Icona del comentari de: Laia a març 29, 2017 | 08:38
    Laia març 29, 2017 | 08:38
    Em jugo un pèsol a que no.
  2. Icona del comentari de: Dani a abril 11, 2017 | 14:57
    Dani abril 11, 2017 | 14:57
    Laia, si només et jugues un pèsol és que probablement no et creus alló pel que apostes :P En cualsevol cas, jo tampoc confio en que la B-40 es pugui enllestir en 2019, tan de bó que m'equivoqui, perque és una de les infraestructures més útils en relació al cost... descongestionaria masivament l'enllaç del papiol que a diari es satura i tot el lateral de la AP-7 fins enllaçar amb la C-58

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa