MónTerrassa
Quinto Confinat, idea de La Xemeneia per combatre l’avorriment
  • CA
dddd

!--akiadsense-->

La situació de confinament provocada pel coronavirus Covid-19 no ha fet aturar l’activitat de La Xemeneia, que es vol sumar a les propostes per fer front a les estones d’avorriment a casa posant una mica d’esperit nadalenc a la quarantena: el Quinto Confinat.

El Quinto Confinat serà aquest dissabte, 4 d’abril, a partir de les vuit del vespre, i es desenvoluparà a través del compte d’Instagram de La Xemeneia: instagram.com/laxemeneiatrs.

Aquest tradicional i divertit joc nadalenc es farà amb un dels ‘lloros’ del Quinto d’El Social, un dels que tenen més solera i reconeixement a tota la ciutat i a fora. El lloro anirà cantant els números en directe fins que, a través dels comentaris, algú respongui “Quinto!”. En aquell moment, la partida s’aturarà i la persona que ha ‘picat’ entrarà al directe per a comprovar la seva cartilla.

Per a jugar-hi, només cal tenir un dispositiu mòbil i un compte d’Instagram, agafar una cartilla i les guixes per marcar els números i entrar al compte de La Xemeneia (@laxemeneiatrs) a partir de les vuit de dissabte. Qui no tingui cartilla, se’n pot descarregar una en aquest enllaç: http://quinto.laxemeneia.cat. L’objectiu és passar una estona entretinguda i divertida mentre potenciem una de les tradicions més nostrades de la ciutat. A més, es tracta d’una prova pilot. Si té bona acollida i funciona bé, no es descarta fer més sessions altres dies, amb lloros diferents.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa