MónTerrassa
Saps que el 91% dels residus de les línies elèctriques es recupera?
  • CA
Aquest procés es realitza per aprofitar el màxim de residus | Cedida

!--akiadsense-->

El 91% dels residus retirats el 2017 al Maresme, el Vallès Occidental i el Vallès Oriental de les línies i les subestacions elèctriques d’Endesa han estat valoritzar. Aquest procés es realitza per aprofitar el màxim de residus generats per obres de manteniment i en la millora de la xarxa elèctrica.

La valorització intenta reutilitzar i aprofitar aquests materials per a altres utilitats, d’acord amb la filosofia de l’economia circular. La valorització fa referència als residus que Endesa, a través d’un gestor autoritzat, sotmet en tres direccions: tractament per recuperar, com bateries, piles, cables, metalls, etc, o reciclar, ja siguin fustes, matèries inorgàniques, compostos metàl·lics, o regenerar, com el cas dels olis minerals.

La gestió dels residus forma part de la Política Ambiental d’Endesa | Cedida

Aquesta gestió dels residus forma part de la Política Ambiental d’Endesa, que destaca per una aposta per la sostenibilitat com a projecció d’una empresa de futur, i s’ajusta al Pacte per una Economia circular que promou un nou model productiu més sostenible que té com a pilars fonamentals l’eficiència i l’optimització dels recursos disponibles.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa