MónTerrassa
El PSC Terrassa reclama un centre d’urgències de primària
  • CA

El Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC) ha presentat el conjunt d’esmenes que han proposat durant la tramitació parlamentària dels pressupostos de la Generalitat de Catalunya per al 2022. Eva Candela, diputada del PSC al Parlament de Catalunya i regidora a l’oposició a l’Ajuntament de Terrassa, ha explicat quines han estat les inversions que els partit ha reclamat que s’incloguin als pressupostos: l’ampliació del CAP Nord i la construcció d’un Centre d’Urgències d’Atenció Primària: «Som l’única ciutat de grans dimensions que no disposa d’un CUAP. És una inversió necessària per a Terrassa, igual que l’ampliació del CAP Nord, que s’ha quedat petit i obsolet».

Els socialistes també han reclamat la residència per a la gent gran a Sant PereNord, «reivindicació històrica que hem elevat al Parlament en nombroses ocasions», la remodelació de les plantes de la residència de Mossèn Homs, i la redacció del projecte de la residència i centre de dia per a persones amb
discapacitat severa, La Pineda II. Candela (PSC) ha lamentat que ERC i Junts hagin rebutjat aquestes esmenes, a més a més tenint en compte el compromís que va adquirir la consellera de Drets Socials (Junts) en la seva visita a Terrassa el passat 10 de novembre, quan va afirmar que la residència de Sant Pere Nord és una prioritat.

El PSC també ha presentat esmenes per reclamar l’actualització del projecte i l’inici de les obres del gimnàs del CEIP Cesc Aldea, a Can Parellada; l’actualització del projecte de reforma i sistema de gestió del Poliespotiu de Can Palet – Can Jofresa; i la redacció del projecte de l’estació ferroviària de FFGG de Terrassa Sud, davant dels Jutjats. Totes elles han estat rebutjades pel Govern. Eva Candela lamenta que «novament ERC i Junts votin en contra dels interessos de Terrassa»: «Aquestes inversions són necessàries per a la nostra ciutat i malgrat els compromisos verbals de membres del Govern, a la hora de la realitat, quan s’han d’incorporar les partides de despesa als pressupostos, voten en contra».

Els socialistes han criticat «el silenci i la passivitat de l’alcalde, Jordi Ballart, i del seu govern municipal». Eva Candela ha afirmatque «des del PSC seguirem reclamant aquestes inversions que tant necessita Terrassa allà on calgui. Seguim treballant per la nostra ciutat i seguirem fent la nostra tasca d’oposició constructiva».

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa