MónTerrassa
El PP vol que Fiscalia retiri pels segles dels segles els llaços grocs
  • CA
Cayetana Álvarez de Toledo
Cayetana Álvarez de Toledo | Europa Press

!--akiadsense-->

La candidata del PP per Barcelona a les eleccions espanyoles, Cayetana Álvarez de Toledo, ha reclamat aquest dissabte a la Fiscalia que retiri “avui i per sempre” els llaços i els cartells que “denuncien Espanya com una dictadura”. Álvarez de Toledo ha justificat la seva exigència al·legant que “no són només un símbol d’opressió durant la campanya electoral, sinó que ho són sempre”. Ho ha fet durant la visita que la marquesa de Casa Fuerte ha fet al Saló de l’Ensenyament, a Barcelona durant la qual han fet una “parada especial” a l’estand de l’exèrcit espanyol.

Álvarez de Toledo, descendent de nobles i militars que van tenir un paper molt important en les guerres i conquestes castellanes dels segles XV-XVIII, tant a la península com al continent americà, ha reivindicat el paper de les forces armades davant el “pacifisme hipòcrita” de l’independentisme. “Són els garants de la Constitució i de la pau civil espanyola”, ha apuntat.

Álvarez de Toledo també ha afirmat que, en el seu parer, la querella de Quim Torra contra la Junta Electoral Central no tindrà gaire recorregut. “Només és soroll i propaganda”, ha apuntat la candidata del PP per Barcelona, que ha subratllat que Torra haurà de “retre comptes davant l’Estat constitucional”. Pel que fa a la proposta de Vox de legalitzar el dret a tenir armes a casa per a l’autodefensa, Cayetana Álvarez de Toledo ha dit que “no li interessa la proposta”. “És una proposta per introduir soroll al debat electoral”, ha subratllat.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa