El Polo i el Júnior guanyen el Campionat de Catalunya de Divisió d’Honor A

Les finals dels Campionats de Catalunya de Divisió d’Honor A es van disputar a la tarda d’aquest diumenge 12 de setembre a les instal·lacions de l’Atlètic Terrassa, on els equips del Real Club de Polo de Barcelona masculí i el Junior FC de Sant Cugat femení van sortir victoriosos. Aquell mateix matí també es van disputar les finals de la Divisió d’Honor B, que van guanyar el CD Terrassa Hockey masculí i l’Atlètic Terrassa femení.

El primer partit que es va jugar d’aquesta divisió va ser la final masculina entre el Club Egara i el Real Club de Polo. Quatre minuts després de l’inici del partit, Santiago Tomás Tarazona marcava el primer gol pel conjunt barceloní. El segon gol va pujar al marcador al tercer quart, transformat per Xavi Lleonart. L’únic gol del Club Egara el va marcar Lluís Mercadé, que va deixar el marcador final amb el resultat 1-2. D’aquesta manera el Real Club Polo guanyava el seu 34è títol del Campionat de Catalunya de Divisió d’Honor Masculí A.

El Real Club Polo de Barcelona amb la copa de la victòria | Alann Hockey

La final femenina de la divisió d’honor A va enfrontar el Junior FC i el Real Club Polo en un partit molt disputat. Arribar a la porteria no estava fàcil, però Natàlia Salvador va aconseguir marcar el primer gol al tercer temps, posant al club de Sant Cugat per davant. Tot just després, Xantal Giné igualava el resultat. El gol definitiu el va marcar Maria Gestí, donant així el cinquè títol consecutiu i el número dotze al Junior FC.

Addicionalment, entre la final masculina i femenina es va retre un homenatge als jugadors, jugadores i membres de l’staff catalans que van participar en els Jocs Olímpics de Tòquio. Hi van assistir Berta Bonastre, Xantal Giné, Carlota Petchamé, Melani García, Marc Sallés, Vicenç Ruíz, Xavi Lleonart, Llorenç Piera, Marc Recasens i els membres de l’staff Sílvia Múñoz, Mariona Ramos i Ramon Sala.