MónTerrassa
Pimec recapta més de 5.700 euros per lluitar contra el càncer infantil
  • CA

La patronal PIMEC Vallès Occidental ha recaptat més de 5.700 euros per la lluita contra el càncer infantil al llarg d’un dinar benèfic, juntament amb la Fundació PIMEC i FADAM. El dinar es va celebrar el passat dilluns 8 de novembre a la Masia Can Ametller de Sant Cugat del Vallès, al qual van assistir més de 200 persones, que van recaptar un total de 5.735 euros.

El vicepresident de PIMEC al Vallès Occidental, Antonio Manzanares, ha destacat l’objectiu de l’entitat és ajudar els infants diagnosticats de càncer i les seves famílies, proporcionant-los suport i informació, i fomentant els avenços clínics i la investigació. Ha explicat que els fons recaptats a través d’aquesta acció benèfica aniran destinats a FADAM i a l’equip d’investigació de l’Hospital Vall d’Hebron amb aquest propòsit.

Durant el dinar, el president de PIMEC Vallès Occidental Josep Maria Catalán ha declarat que “sense salut no tindríem empreses”. Ha aprofitat l’ocasió per destacar la solidaritat demostrada per les pimes i les persones autònomes durant la pandèmia amb la donació d’EPIs i material sanitari o facilitant transport logístics: “Al Vallès Occidental hem comprovat de primera mà els estralls que la Covid-19 ha provocat a l’economia local i seguirem treballant per donar suport al teixit productiu sense perdre de vista fins solidaris i necessaris com aquest”.

En la seva intervenció, el president de la Fundació PIMEC, Josep González, ha posat en valor aquest tipus d’accions: “És un exemple de la Responsabilitat Social Corporativa que les nostres empreses exerceixen i que se suma a les accions dirigides a millorar la societat i el nostre entorn, com passa amb les petites mesures aplicades dins el món empresarial per complir els Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) que marca l’Agenda 2030 de l’Organització de les Nacions Unides (ONU)”

Lliurament de plaques de reconeixement

En el marc d’aquesta jornada solidària, PIMEC Vallès Occidental ha lliurat 4 plaques: a FADAM pel seu treball de suport als malalts i de recaptació de fons a l’hora de combatre aquesta malaltia; i als Hospitals Vall d’Hebron, a l’Hospital de Mollet i al Parc Taulí de Sabadell, per la tasca dels professionals sanitaris durant la pandèmia de la Covid-19.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa