MónTerrassa
Oriol Alba (Cecot): “Tenim un repte, evitar quedar paralitzats davant les incerteses”
  • CA

L’alcaldessa de l’Ajuntament de Rubí, Ana Maria Martínez, ha rebut a les dependències de l’Alcaldia a l’actual secretari general de la patronal Cecot, Oriol Alba, i a David Garrofé, qui ha estat secretari general els darrers trenta-quatre anys. La reunió s’emmarca dins l’agenda de trobades que la Cecot manté amb alcaldes i alcaldesses de les poblacions del Vallès Occidental per introduir el nou secretari general, així com per conèixer i posar en comú les visions i les perspectives dels interlocutors sobre la situació econòmica i empresarial del territori.

La reunió també ha servit per posar en valor la tasca desenvolupada, de manera conjunta, entre el consistori i el Fòrum Cecot Rubí en els darrers anys per la millora dels polígons de la ciutat, entre d’altres. El president de Cecot Rubí, Manuel Jiménez sosté que tant l’equip municipal, com els representants empresarials “compartim una clara vocació estratègica perquè Rubí sigui ciutat de referència per les inversions industrials i hem apostat fort per la Taula per la competitivitat industrial de Rubí”. És amb aquesta premissa que Oriol Alba ha traslladat a Ana María Martínez la voluntat de continuar mantenint les relacions que ja estan establertes i intensificar aquelles on ambdues entitats vegin un interès comú en favor de la competitivitat empresarial i del municipi.

Oriol Alba manté que “tenim per davant grans reptes al territori tant en l’àmbit econòmic, com en el productiu i el social. Estem vivint un 2021 amb moltes incògnites, i crec que la Cecot, mitjançant el Fòrum Empresarial Cecot Rubí, i l’Ajuntament de Rubí tenim un repte comú, a nivell institucional, que és evitar quedar paralitzats davant les incerteses i estic convençut que continuarem trobant la manera de col·laborar proactivament per anar-les concretant i gestionar-les en benefici de la ciutadania i de les empreses”.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa