MónTerrassa
Un jove de Terrassa, l’agressor sexual d’una menor de Sant Cugat
  • CA

Nou cas d’agressió sexual a Sant Cugat del Vallès. Després de conèixer que els Mossos d’Esquadra van detenir un menor acusat per un cas d’agressió sexual la matinada de dissabte 3 de febrer en una discoteca santcugatenca, aquest dimarts, 5 de febrer, s’ha sabut que hi havia un cas previ a la ciutat.

Més info: Detenen un menor acusat d’agressió sexual a Sant Cugat

Els fets es van produir la matinada del 20 de gener, a la mateixa zona d’oci que la de la nit del 3 de febrer, als voltants de la discoteca Drinking, a la carretera de Rubí. Tal com han confirmat els Mossos d’Esquadra al TOT Sant Cugat, la víctima seria una menor, i l’agressor, un jove de 19 anys, veí de Terrassa, que va ser detingut al mateix lloc dels fets i que ha ingressat a la presó.

Aquest mateix dimarts, l’alcaldessa, Carmela Fortuny, i el cap de la comissaria dels Mossos d’Esquadra a Sant Cugat, Manel Rodríguez, s’han reunit per analitzar conjuntament els dos casos de presumpta agressió sexual que han succeït els darrers dies a la ciutat, anunciant que es reforçarà la vigilància a la zona, i que l’Ajuntament estudia personar-se com a acusació particular en aquests casos.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa