MónTerrassa
Mossos incrementa la vigilància a seus de Cs, PSC, PP i jutjats
  • CA
El CDR envolta Sants | 20

!--akiadsense-->

El nom de la deessa protectora de Roma i patrona de l’estratègia militar, Minerva, és el triat pels Mossos per batejar el dispositiu que incrementa la vigilància de les seus de Cs, PSC, PP, Jutges i Fiscals. Un operatiu que ja s’ha posat en marxa i que segons ha explicat el delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, en roda de premsa aquesta tarda respon a “l’augment de l’agressivitat en les manifestacions” dels darrers dies.

Segons ha detallat Millo, el dispositiu s’ha organitzat per l’increment de les pintades, agressions amenaces i denúncies que han realitzat aquests partits polítics les darreres setmanes.”Hem aumentat les mesures de seguretat a persones i edificis públics”, ha admès.

En el mateix sentit i pel que fa als CDR, Millo ha alertat que “s’ha produit un increment l’agressivitat” en les manifestacions a Catalunyai ha advertit que hi posaran remei. “No permetren que se segueixi per aquest camí per tal que no s’instal·li a Catalunya les actuacions violentes al carrer”, ha afegit. “El govern com sempre ha fet és qui que garanteix que es complirà la llei”, ha advertit.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa