MónTerrassa
Mossos incrementa la vigilància a seus de Cs, PSC, PP i jutjats
El CDR envolta Sants
El CDR envolta Sants | 20

!--akiadsense-->

El nom de la deessa protectora de Roma i patrona de l’estratègia militar, Minerva, és el triat pels Mossos per batejar el dispositiu que incrementa la vigilància de les seus de Cs, PSC, PP, Jutges i Fiscals. Un operatiu que ja s’ha posat en marxa i que segons ha explicat el delegat del govern espanyol a Catalunya, Enric Millo, en roda de premsa aquesta tarda respon a “l’augment de l’agressivitat en les manifestacions” dels darrers dies.

Segons ha detallat Millo, el dispositiu s’ha organitzat per l’increment de les pintades, agressions amenaces i denúncies que han realitzat aquests partits polítics les darreres setmanes.”Hem aumentat les mesures de seguretat a persones i edificis públics”, ha admès.

En el mateix sentit i pel que fa als CDR, Millo ha alertat que “s’ha produit un increment l’agressivitat” en les manifestacions a Catalunyai ha advertit que hi posaran remei. “No permetren que se segueixi per aquest camí per tal que no s’instal·li a Catalunya les actuacions violentes al carrer”, ha afegit. “El govern com sempre ha fet és qui que garanteix que es complirà la llei”, ha advertit.

Nou comentari

Comparteix