MónTerrassa
MónTerrassa, lideratge de les xarxes socials a Terrassa

Han passat 5 anys del naixement de MónTerrassa i el diari digital s’ha convertit en aquest temps en líder a les xarxes socials, amb la comunitat més activa i participativa a les plataformes socials dels mitjans de comunicació de la ciutat. Al setembre del 2016 es començava des de zero a Facebook i Twitter, i al juny de 2017 es posava en funcionament el perfil a Instagram. Més tard també es va posar en marxa el canal de Telegram, l’únic mitjà de la ciutat present en aquesta aplicació de missatgeria i que reforça l’aposta per adaptar-se a les necessitats i expectatives dels ciutadans i a les noves tendències de comunicació digitals. El creixement ha estat imparable des de l’inici, així com la creació d’una comunitat cohesionada, forta i activa.

Les dades que ens ofereixen els darrers tres mesos evidencien la fortalesa de les plataformes socials del diari digital. A Facebook tenim més de 7 milions de visualitzacions dels continguts compartits, gairebé 700.000 interaccions dels usuaris i actualment ja superem els 32.000 seguidors a la pàgina oficial. A Instagram tenim més de 3,5 milions de visualitzacions de les stories (contingut efímer) i arribem gairebé als 1,2 milions de visualitzacions dels posts. I actualment ja superem els 30.000 seguidors, amb més de 40.000 interaccions dels usuaris. En el cas de Twitter, comptabilitzem gairebé 3,5 milions de visualitzacions dels continguts i més de 103.000 interaccions dels usuaris en una plataforma en la que freguem els 15.000 seguidors (*). Finalment, a Telegram ja superem els 2.200 subscriptors al nostre canal.

A MónTerrassa també tenim presència a YouTube, una plataforma on l’activitat no és intensiva i es limita a servir d’arxiu dels vídeos que es comparteixen al web i a la resta de xarxes. Malgrat aquesta circumstància, el canal compta amb 354 subscriptors.

Des del seu naixement i amb el pas dels anys, els perfils socials del diari digital s’han convertit en una referència pels ciutadans de Terrassa i comarca a l’hora d’informar-se.

(*) Dades extretes de Metricool, eina d’anàlisi, mesura i gestió del contingut digital de webs i xarxes socials.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa