MónTerrassa
El millor pa per fer ‘torrijas’
  • CA
Les ‘torrijas’ són pròpies de Setmana Santa | Cedida

Són nombroses les postres que es prenen per Setmana Santa, i a Catalunya també es fan les famoses torrijas. Unes llesques de pa, amb llet, sucre, ou i oli… El secret, però, perquè quedin especialment bones és el pa que es fa servir.

Des de la clàssica barra fins als pans especials, hi ha on triar. Descartant la xapata, poc adequada per fer aquestes postres, i el pa de motlle fi, els altres poden ser una bona opció. I sempre es pot optar pel pa especial de torrijas.

N’hi ha de diferents marques al mercat, i es venen en envasos de l’estil del pa de motlle, amb les llesques ja tallades. Tenen la molla molt compacta i amb una crosta molt blana. El seu cost, això sí, és una mica més elevat que el del pa normal, uns 2,20 euros el quilogram. !--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa