MónTerrassa
Miki Nuñez defensa Chanel davant les amenaces de mort
  • CA

El terrassenc Miki Nuñez ha denunciat les dures crítiques que va rebre com a representant d’Espanya al Festival de la Cançó d’Eurovisió l’any 2019 i ha defensat a Chanel, guanyadora del Benidorm Fest i representant d’Espanya a l’edició d’Eurovisió d’enguany, davant les amenaces de mort que ha rebut la cantant. En una entrevista a Cadena 100, l’egarenc ha mostrat tot el seu suport a la cantant d’Olesa de Montserrat i ha demanat “una mica d’empatia”.

“Vull recordar que les persones que anem a Eurovisió tenim ulls i llegim el que es diu a la xarxa. Tenim pares que es preocupen per nosaltres i no agrada segons quin comentari. No tot depèn de nosaltres, així que m’agradaria que tinguéssim una mica més d’empatia“, ha defensat Nuñez. Chanel ha rebut moltes crítiques per presentar-se amb un tema que s’ha creuen que cosifica la dona amb una lletra amb un toc masclista, per la qual cosa han arribat a amenaçar-la de mort. Aquest fet ha indignat al seu company de professió terrassenc, qui ha afegit que “si ets un seguidor vertader del festival, has de donar suport a tothom que hi vagi”.

L’artista ha seguit aquesta mateixa línia en una altra conversa amb Bekia: “Em fot el tema dels detractors amb la Chanel perquè jo vaig rebre el mateix. La meva mare es posava a plorar i em deia que em matarien“. Una situació que ha volgut tornar a denunciar públicament.

Un single que recorda el seu passat enamoradís

Durant l’entrevista, l’artista també ha parlat sobre el seu nou single 10 minutos, en el que rememora la seva adolescència i els seus anys d’institut marcats per un caràcter enamoradís, que ha deixat enrere quan va conéixer la seva parella Sara Roy, que va fer-se famosa per formar part del grup Macedònia. Nuñez ha explicat que sempre li va agradar i ha revelat com van començar a parlar: “Un dia vaig adonar-me que havia vingut a un concert meu i que m’estava mirant. Ens vam mirar, però no va passar res perquè jo tenia parella i estava a punt d’entrar a OT. El primer que vaig fer en sortir de l’acadèmia va ser comprovar si em seguia a Instagram… i sí que ho feia. Em va contestar un story i li vaig demanar que quedéssim per compondre alguna cosa junts. Em va convidar a casa i em vaig comportar com un cavaller perquè estava la seva mare i sempre hem de tenir respecte a les sogres”. La resta és història. Van començar a sortir junts i ara es mostren enamoradíssims en una cançó anomenada Tot és més fàcil en la que canten en català.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa