MónTerrassa
Una menor rubinenca, víctima d’una de les dues agressions sexuals de Sant Cugat
  • CA
Carpes Drinking
Zona on va passar l’agressió | Google Maps

!--akiadsense-->

Nou cas d’agressió sexual a Sant Cugat del Vallès. Després de conèixer que els Mossos d’Esquadra van detenir un menor acusat per un cas d’agressió sexual la matinada de dissabte 3 de febrer en una discoteca santcugatenca, aquest dimarts, 5 de febrer, s’ha sabut que hi havia un cas previ a la ciutat.

Els fets es van produir la matinada del 20 de gener, a la mateixa zona d’oci que la de la nit del 3 de febrer, als voltants de la discoteca Drinking, a la carretera de Rubí. Tal com han confirmat els Mossos d’Esquadra al TOT Sant Cugat, la víctima seria una menor, i l’agressor, un jove de 19 anys, veí de Terrassa, que va ser detingut al mateix lloc dels fets i que ha ingressat a la presó. El portal Cugat.cat, a més, afirma que la víctima era rubinenca.

L’últim cas registrat

Segons han apuntat els Mossos al TOT Sant Cugat, en el cas del cap de setmana del 2 i 3 de febrer, el jove, de 16 anys, va ser detingut als voltants de la discoteca Drinking, a la carretera de Rubí, poc després de les 3 h de la matinada i va passar a disposició de la Fiscalia de Menors. La jove que va patir l’agressió sexual, és també menor d’edat i té 16 anys.

Segons publica la Vanguardia, el personal de seguretat de la discoteca van retenir el pressumpte agressor fins que va arribar la dotació de Mossos. La noia va ser trobada despullada en un carreró als voltants de la discoteca i va ser traslladada a la Mútua de Terrassa.

Comparteix

Icona de pantalla completa