MónTerrassa
Màxima difusió a normes i consells sobre la sortida dels infants al carrer
  • CA

El Govern municipal ha donat instruccions aquest dissabte per tal de donar la màxima difusió a les normes i consells en relació a l’autorització del Govern espanyol perquè els infants puguin fer un passeig al dia, en la fase de desconfinament parcial i progressiu que s’està iniciant.

Des de la web municipal, les xarxes municipals i el servei telefònic gratuït 010, s’informarà a la ciutadania puntualment, i amb la màxima claredat possible, sobre les normes fixades i els consells més recomanables en aquesta nova etapa.

Es publicarà un document de FAQs, que s’anirà actualitzant les properes hores i dies amb tota la informació disponible. El Govern municipal demana a la ciutadania respectar rigorosament les normes de les autoritats sanitàries, així com seguir els consells que complementen aquestes normes.

La recomanació del Govern municipal és que tothom actuï amb la màxima precaució i amb sentit comú, recordant que aquesta etapa no és una oportunitat per a la relaxació, sinó un pas més cap al desconfinament, que s’ha de fer amb molta prudència i evitant al màxim qualsevol possibilitat de contagi per Covid19.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa