MónTerrassa
La Masia Can Mitjans, de nou en venda amb un preu rebaixat

L’entitat especialitzada en liquidació d’actius Asemar posa en venda directa la Masia Can Mitjans de Viladecavalls. L’entitat descarta la subhasta de la Masia, que antigament operava com a discoteca sota el nom d’Opera Garden, i la posa en venda rebaixant un 30% el seu preu. En total, es ven per menys de 3 milions d’euros, segons informa l’entitat en un comunicat.

Originalment Can Mitjans procedeix del concurs de creditors de Beltxenea Catering S.A, i està rehabilitada i adaptada per acollir tot tipus d’esdeveniments. Després de dos anys de pandèmia en què el sector hostaler ha tocat fons, la masia brinda una oportunitat de reactivar el seu ús a un preu rebaixat.

“Posem a la venda La Masia perquè els preus assolits a les subhastes anteriors no arribaven al mínim establert en el pla de liquidació”, exposa Rafael Tarazaga, director d’Asemar. “Seguint per tant les formes d’alienació que es van aprovar al pla de liquidació, la posem en venda a través del procés de venda directa perquè d’aquesta manera creiem que aquest fantàstic actiu pot tenir una segona vida i pot suposar un pol de generació de ocupació i activitat econòmica a la comarca”.

Masia Can Mitjans | Asemar

L’any passat es van arribar a demanar 3,2 milions d’euros, mai arribant les ofertes al seu valor de taxació, afirma l’entitat. Ara, La Masia suposa una gran oportunitat inversora fora de subhasta per 300.000 euros menys que els preus sol·licitats originalment.

Una masia valorada en més de 4 milions d’euros

El lloc compta amb una edificació tradicional historicista, un jardí i piscina en un terreny de 54.686 m2, situada al municipi de Viladecavalls. Exactament, està valorada en 4.249.779,37€ i es pot comprar directament a través de la plataforma d’Asemar, entitat especialitzada a càrrec d’aquest actiu.

La plataforma informa que la venda directa estarà activa fins al 7 d’agost de 2022 a les 18:00 hores.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa