MónTerrassa
Els mails d’Unipost Terrassa i la conspiració de la Guàrdia Civil
  • CA

Allò que acusa, també excusa. Un principi que es podrà aplicar perfectament al judici contra la cúpula d’Interior en l’acusat Cèsar Puig, número dos del departament acusat de rebel·lió. Així ho apunta una nova documental aportada per la seva defensa, l’advocat Fermín Morales, que neutralitza del tot l’única prova de càrrec del ministeri fiscal contra Puig.

De fet, les proves de càrrec contra l’exsecretari d’Interior, ja eren prou minses. Concretament, quatre correus electrònics remesos per Puig a l’aleshores número dos d’Oriol Junqueras a Vicepresidència i Economia, Josep Maria Jové. Uns mails interpretats per Unitat de la Policia Judicial de la Guàrdia Civil a l’informe 5604 i amb data de 13 d’octubre de 2017. En aquest informe s’explica que de la recollida de correus del Centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació (CTTI) es va “descobri

Una “relació” basada en l’enviament de quatre mails del 19 de setembre en què s’informava de l’actuació que la Guàrdia Civil estava realitzant aquell dia a la seu d’Unipost a Terrassa. Uns mails que són un reenviament del correu que en aquell moment gestionava el cap de torn la sala de comandament dels Mossos. De fet, el primer correu és de les 11.42 quan fins i tot, la delegació del govern espanyol, amb Enric Millo al capdavant, havia emès una nota de premsa. en aquests mails només s’hi deia “pel teu coneixement”.

s

!--akiadsense-->

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa