MónTerrassa
La Loteria del Nen reparteix eufòria i alegria a Ca n’Aurell
  • CA

Matí de celebració a l’administració de loteria del carrer Antoninus Pius 130, al barri de Ca n’Aurell de Terrassa, en rebre una part del segon premi de la Rifa Extraordinària del Nen de la Loteria Nacional. Malgrat només hagi tocat una part del número premiat, el 44469, l’establiment de llaminadures de Ca n’Aurell s’ha omplert d’eufòria i alegria i afirmen que estan “molt contents”.

Vanesa Martínez, de l’administració del barri de Ca n’Aurell, afirma que se senten “súper bé”, sobretot pel fet que el número s’ha venut per màquina. “Vam fer aquesta inversió al mes de novembre i estem molt contents, perquè el desembre ja vam repartir un premi amb aquest sistema. Ha triomfat, ens ha sortit molt bé tenir la màquina”, explica Martínez. Afegeix que encara a vegades “la gent és molt reàcia a comprar els números d’aquesta manera, i sovint pregunten si coses falses, però són dècims normals i corrents com qualsevol altre en format físic”. Pel sistema de màquina es pot triar qualsevol altre número no imprès: “Si al client no li agrada cap número dels que hi ha penjats en format físic, pot triar un número, nosaltres el marquem a la màquina, i la màquina n’agafa un a l’atzar”.

La Loteria del Nen reparteix alegria a Ca n’Aurell | Cristóbal Castro

Martínez s’ha assabentat que han rescat un pessic del segon premi perquè estava seguint el sorteig a través de la televisió, i en revisar on s’havien repartit els premis, ha llegit el nom de la ciutat i la direcció de l’administració: “He vist el nom de Terrassa i de cop i volta m’he adonat que érem nosaltres. Ha estat tota una alegria” 

Anteriorment, en aquesta administració ja havien tocat altres premis d’altres sortejos, però mai de la Loteria del Nen. Així doncs, enguany és la primera vegada que els ha tocat repartir una part del sorteig de la Loteria del Nen, i és el premi més proper a un “gordo” que els ha tocat mai. La majoria dels dècims que han venut han estat per “clients fixes que han han decidit canviar la Loteria de Nadal per la Loteria del Nen o molts clients que han vingut perquè els hi han recomanat”.

La Loteria del Nen reparteix alegria a Ca n’Aurell | Cristóbal Castro

Els premis

El primer premi (2.000.000 d’euros per sèrie) ha estat el 41665, venut íntegrament a Logronyo, a La Rioja.

El segon premi (750.000 d’euros per sèrie) ha estat el 44469, molt repartit arreu del territori. A Terrassa ha tocat a l’administració de loteria del carrer Antoninus Pius, 130, però també ha caigut a molts altres pobles i ciutats d’arreu de l’Estat.

El tercer premi (250.000 d’euros per sèrie) ha estat el 19467, venut a València, L’Hospitalet del Llobregat, Madrid, Puerto del Carmen, Villafranca de Còrdova, Jerez de la Frontera, Noia, Mota del Cuervo, Villablino, Estepona, O Porriño, Santa Cruz de Tenerife i Granadilla de Abona.

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa