MónTerrassa
Leo, el primer terrassenc nascut l’any 2022
  • CA

Leo Torrijos Cobo ha estat el primer nadó nascut a Terrassa aquest 2022. Ho ha fet el dia 1 de gener a les 00.53h a l’Hospital Universitari Mútua de Terrassa. A més, segons ha informat Salut, es tracta també del primer nadó nascut a la Regió Metropolitana Nord. En Leo és fill d’Elisabeth i en Daniel, veïns de Terrassa. Ha pesat 3,295 kg, i tant ell com la mare es troben bé de salut.

No ha estat l’únic nadó nascut de matinada. A l’Hospital de Terrassa, han tingut l’enhorabona a la 1.43h quan ha nascut l’Adrián Sánchez Hernández. Ha pesat 2,715 grams, i és el primer fill de la Maria Lucía i l’Adrián, que són veïns de Barcelona. Destacar que el pare del petit és el portaveu de Ciutadans a l’Ajuntament de Sabadell i treballador en excedència de l’hospital de Terrassa. Tant el nen com la mare es troben bé de salut.

Adrián Sánchez, el primer nadó nascut al Consorci Sanitari de Terrassa aquest 1 de gener | CST

Tot i que ha nascut prou d’hora no ha estat ni de bon tros el primer de Catalunya. Ha nascut a Barcelona i es diu Alexa. Ho ha fet a les 00.00 en punt a l’Hospital de Sant Pau. Ha pesat 3,765 quilos i els seus pares són la Valentina i l’Alexander. Salut també ha donat a conèixer la resta de primers nados nascuts a les regions sanitàries. Així, a pocs minuts de l’Alexa, cap a les 00.09 hores, ha aparegut el primer nadó gironí ha nascut a l’Hospital d’Olot i Comarcal de la Garrotxa. Es tracta d’una nena veïna d’Olot, la Inas, amb un pes de 3,21 quilos. Els seus pares són la Silvina i el Yassin.

A la Catalunya Central, el primer naixement ha estat a les 00.14 hores. El nadó és l’Èric, ha pesat 3,965 quilos i ha nascut a l’Hospital Universitari d’Igualada. Els seus pares són la Lídia i en Jordi, veïns de Piera (Anoia). Pel que fa a la regió sanitària de Tarragona, la primera criatura del 2022 ha estat la Candela, que ha nascut a les 00.19 hores a l’Hospital Joan XXIII. Ha pesat 3,740 quilos i els seus pares són la Jessica i l’Ariel. I finalment, la primera lleidatana és la Sany. Ha nascut a les 0.59 hores a l’Hospital Arnau de Vilanova, amb un pes de 2,250 quilos. Els seus pares viuen a la capital de Ponent i són la Sara i l’Hammad.

L’Alexa, el primer nadó nascut a Catalunya aquest 1 de gener de 2022

Nou comentari

Comparteix

Icona de pantalla completa